51.Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen okuma etkinliği

51.Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen okuma etkinliği 01.Nisan.2015 Çarşamba günü saat:12.30-13.30 saatleri arasında İskenderun Atatürk Anıt Alanında yapıldı. Düzenlenen okuma etkinliğinde İskenderun Belediyesi tarafından alana gelen tüm öğrenci ve katılımcılara kitap hediye edildi.

İskenderun Belediye Başkan Vekili Musa Sarraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ile Cemil Çengel ve Belediye Meclis üyeleri okuma etkinliğine gelen gençlere kitap hediyesinde bulundular. Çok sayıda öğrencinin katıldığı okuma etkinliğinde duygularını ifade eden Belediye Başkan Vekili Musa Sarraçoğlu;”51.Kütüphane Haftası kapsamında Belediye olarak hem gençlerimizin ve minik öğrencilerimizin yanında olmak hem de onlara kitap hediye ederek bir anlamda yalnız olmadıklarını hissettirmek için buradayız. Gerçekten güzel bir organizasyon.

Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. İskenderun Belediyesi olarak eğitim hizmetlerinde hep var olduk ve olmaya da devam edeceğiz”dedi. Alanda yapılan etkinliğe katılan Türkiye’nin en genç roman yazarı 16 yaşındaki İskenderunlu yazar İnci Karakoç’un standını da ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Musa Sarraçoğlu, genç yazarı tebrik Etti ve imzalı kitaplarını Kız Meslek Lisesi öğrencilerine alarak hediye etti.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3

Önceki İçerikİskenderunhaber’i Mart ayında 180 bin kişi ziyaret etti
Sonraki İçerikİskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın geleneksel dayanışma yemeği yoğun ilgi gördü