BAŞKAN SEYFİ DİNGİL ESNAFIN YANINDA

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf ziyaretlerinde bulunarak, belediye çalışmaları hakkında esnafı bilgilendiriyor, aynı zamanda esnafın talep ve düşüncelerini dinliyor. Beraberinde Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte şehir merkezinde bulunan esnaflarla bir araya gelen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine Cumartesi günü Şehitpamir, Namık Kemal ve Ulucami caddelerinde devam etti. Cadde üzerinde bulunan esnafları tek tek gezen Başkan Seyfi Dingil, esnaflara hayırlı işler dileyip sohbetlerde bulundu.

Ziyaretler sırasında yolda karşılaştığı öğrenciler tarafından durdurulan Belediye Başkanı Seyfi Dingil gençlerin fikirlerine her zaman saygı duyduğunu ifade ederek;”sizlerin önerilerine her zaman açığız. Bu şehrin geleceğini ilgilendiren konularda projeleriniz olursa hiç çekinmeden bize sunabilirsiniz. Gençliğini eğlenmekle geçiren ihtiyarlığını ağlayarak geçirir. Gençliğinizin kıymetini bilin. Bizlerden bir isteğiniz olursa her zaman sizlerin yanındayım”dedi.Şehitpamir Caddesi esnaf ziyaretinde karşılaştığı gelin ve damada mutluluklar dileyen Başkan Seyfi Dingil,genç çiftlerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediyenin yaptığı hizmet ve çalışmalardan özellikle şehir merkezindeki yayalaştırma çalışmalarından memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen esnaflar, başkana olan sevgilerini dile getirdiler. Çarşı esnafı, “ Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Bizlerin yanında olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

esnaf ziyaret 1 esnaf ziyaret 2 esnaf ziyaret 3 esnaf ziyaret 4 esnaf ziyaret 5

 

Önceki İçerikYüksek Seçim Kurulu Başkanlığının Duyurusu
Sonraki İçerikGülümser Yılmaz İTSO’yu Ziyaret Etti