Başkan Savaş Belen’de esnaflarla buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Doç. Dr. Lütfü Savaş, Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ile beraber Belen çarşısındaki esnafları gezdi.

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’in ev sahipliği yaptığı ziyarete çok sayıda partili katıldı. Belen Vadi Restoran’da Chp Belen İlçe Yönetimi ve mahalle sakinleriyle kahvaltı yapan Başkan Savaş, İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ile esnaf odasını da ziyaret etti. Çarşı esnaflarını gezerek sorunlarını dinleyen Başkan Savaş, Chp Belen İlçe Binası’nda partililerle buluştu.

İskenderun Ceyhan Balıkçılığın sahibi Sezer Kara ve eşi Chp Hatay Milletvekili A. Adayı Nermin Yıldırım Kara’nın Büyükşehir işbirliği ile düzenlediği balık ekmek festivali renkli görüntülere sahne oldu. Hafta sonu gerçekleşen, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Chp Belen İlçe Teşkilatı’nın da katıldığı festival vatandaşların akınına uğradı.

Belen Kahve diyarında Başkan savaş ve ilçe başkanı Fevzi Yüksel vatandaşlarla sohbet ediyor. Belen Vadi Restoranda Başkan Savaş ve İlçe Başkanı Yüksel vatandaşla sohbet ediyor (1) H.B.B.B. Lütfü Savaş ve Fevzi Yüksel esnafları ziyaret ederken H.B.B.B. Lütfü Savaş ve İlçe Başkanı Yüksel Belen çarşısında gezerken Hafta sonu Ceyhan Balıkçılığın Büyükşehir işbirliği ile düzenlediği Balık - Ekmek Festivalinden görüntüler