Arsuz 35 Yaş Üstü Futbol Turnuvası büyük ses getirecek

Futbol turnuvasında ‘İlk Adım’

Arsuz Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Bahar Şenliği etkinlikleri kapsamında gerçekleşen 35 Yaş Üstü Futbol Turnuvası, Belediye Başkanı Nazım Culha’nın başlama vuruşuyla start aldı. Arsuz’un farklı mahallelerinden 16 takımın kıyasıya mücadelede edeceği turnuva Karaağaç Televole Halı Saha Tesisleri’ndeki bol gollü bir maçla başlarken, ilk maç turnuvanın kıyasıya maçlara sahne olacağının da sinyallerini verdi. 10 Nisan 2015 Cuma günü sona erecek olan ve TFF Futbol Halı Saha kurallarının geçerli olduğu turnuvanın ilk karşılaşmasında İlk Adım Takımı, Gökhan Motoshop’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, turnuvaya muhteşem bir başlangıç yaptı.

Futbol heyecanı başladı

Turnuvanın dostluk, barış ve centilmenlik içinde geçmesini temenni eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, futbolun her zaman insanları birleştiren, kaynaştıran ve huzur veren bir spor dalı olduğunu söyledi.
Amaçlarının dostluk, kardeşlik ve birliktelik duygularını pekiştirmek olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, “İnsanlar güzel bir amaç için bir araya gelerek, ortak duygularla geleneklerine ve bayramlarına sahip çıkıyorlar. Baharın gelişini simgeleyen iki bayramı festival tadında kutlamak amacıyla ilçemizde bu yıl ilk kez düzenlediğimiz 1. Bahar Şenliği etkinlikleri kapsamında gerçekleşen futbol turnuvamızla eğlenceli ve hoş vakit geçirmenin yanında maçları izlerken birlikte heyecanlanıp, birlikte bir şeyler paylaşmanın keyfine varacağız. Bu nedenle, bu tip turnuvalarda skor hiç önemli değil. Önemli olan dostluk ve centilmenliktir. Aralarında esnaf, öğretmen, okul müdürü, futbolcu gibi sporcuların yer aldığı, turnuvamıza renk katan olan bütün takımlara başarılar dilerim” dedi.

IMG_7357 Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3