Tümsiad Hastalara karanfil dağıttı

Tüm Sanayici ve İş Adamaları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şubesi tarafından başlatılan selam projesi kapsamında hastane ziyareti yapıldı. İskenderun Devlet Hastanesi Baş hekimi Dr.Veysel Yıldırım TÜMSİAD yönetimini hastane girişinde karşıladı.

Hastaların sağlıklarına kavuşmalarında en önemli unsurun moral olduğuna dikkat çeken İskenderun Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr.Veysel Yıldırım, “TÜMSİAD’ın başlatmış olduğu Selam projesi kapsamında hastaneyi ziyaret etmeleri ve hastalara karanfil dağıtarak moral vermeleri çok önemli” dedi. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av.Hasan Ertürk ise, “Selam projesi kapsamında dolu dolu bir hafta geçirdik, Hastalarımızı da unutmadık. Bu gün Hastane yetkililerimiz ile birlikte hastanede yatan hastalarımıza karanfil dağıtarak, hem selam veriyoruz, selamın önemini anlatıyoruz, hem de kendilerine moral veriyoruz.

Bir selam bir tebessüm ile karşılanan hastalarımız da gördükleri bu ilgiden dolayı son derece memnun oldular. Selamın Birlik beraberliklere vesile olması için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HASTALARA KARANFİL DAĞITILDI (4) HASTALARA KARANFİL DAĞITILDI (10)