İSKENDERUN MERKEZ VE SAHİL CAMİ PROJESİ TANITILDI

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ‘in üzerinde titizlikle durduğu iki yeni cami projesinin sunum tanıtım toplantısı yapıldı.

Yelken kulübünde gerçekleştirilen sunum toplantısına Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, MKÜ Rektörü Prof.Dr Hasan Kaya, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan, kentimizin hayırsever işadamları katıldı.

Burada bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, merkez ve sahil cami projelerinin bir an önce gerçekleşmesini arzu ettiğini ifade ederek”İskenderun şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğundan dolayı artık halkımızın yeni camilere ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Üzerinde hassasiyet ve önemle durduğumuz bu iki yeni cami projemiz ile şehrimize ayrı bir güzellik katmak istiyoruz”dedi.

Tanıtım videosunu izleyen protokol üyeleri hazırlanan her iki cami projesinin özenle hazırlandığını gördüklerini ve bir an önce yaşama kazandırılması için gayret göstereceklerini söylediler. Yapılan sunumun ardından yapılması planlanan camilerin yerlerinde incelemelerde bulunuldu.

cami proje 1 cami proje 2 cami proje 3