Bölgede Siyasetin Üslubunu Değiştiren Siyasetçi Uğur Ağca

İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez: Uğur Ağca Bölgede Siyasetin Üslubunu Değiştirdi..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, bölgede STK’ları ve işdünyasını ziyaretlerini sürdürüyor, görüş alış verişinde bulunuyor,Ağca, merkezi Denizciler Mahallesi’nde bulunan İskenderun Karma Esnaf Odası’nı ziyaret ederek Başkan Hüseyin Sönmez’le görüştü.

Bölgenin iki duyarlı ve çalışkan isminin bir araya geldiği buluşmada ekonomi ve yatırımlar, işsizlik ve de bölgede yerli yatırımcıların desteklenmesi konuları görüşüldü.

Screenshot_2

Bölgede önemli yatırımların altına imza atmış iki isim CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca ile İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez, yerli yatırımcıların önünün açılması ve bu yatırımlarda da bölgenin yerli halkını istihdam edilmesi gerektiği konusunda fikir birliği yaptılar.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez, Uğur Ağca’nın Hatay’da siyasetin üslubunu değiştirdiğine dikkat çekerek, geçmişten bugüne duruşunu ve kişilğini değiştirmediğine de vurgu yaptı. Sönmez, siyasette samimiyet ve güvenin çok önemli olduğunu belirterek, halkın da samimiyet ve güven duygusunu gerçekten hissetmek istediğini söyledi.

Uğur Ağca da, geçmişten bugüne değişmediğini ve değişmeyeceğine, her zaman olduğu gibi samimi ve doğal olduğuna vurgu yaparken, bölge halkıyla bir araya gelirken milletvekili aday adayı sıfatıyla değil, bölgenin bir evladı olarak buluştuğunu söyledi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Screenshot_1

 

Önceki İçerikUğur Ağca, Hatay’ın 10 Milletvekilini Biraraya Getiririm
Sonraki İçerikSarıseki’de Düğün Uğur Ağca İle Bir Başka Olur