Nalan Akkülah, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Ziyaret Etti

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Nalan Akkülah, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım’ı ve hastanenin Kroner Kalp ve Damar Hastalıkları Ünitesinde yatan hastaları ziyaret etti.

Av. Nalan Akkülah’a başarılar dileyen Başhekim Dr. Veysel Yıldırım, İskenderun Devlet hastanesi hakkında Akkülah’ı bilgilendirdi. İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım, Devlet Hastanesi’nde Kroner Anjiyo Biriminin kazandırılması için girişim başlattıklarını söyledi. Dr. Veysel Yıldırım, “Hatay’da devlet hastanelerinde anjiyo yapılmıyor. Biz hastanemiz bünyesinde Kroner Anjiyo birimini kurarsak, bölgemizde bir ilki de yaşama geçirmiş olacağız” dedi. Hastane bünyesinde 150 hekim, 20 pratisyen olmak üzere toplan 170 doktor ile hizmet verdiklerini söyleyen Başhekim Yıldırım, 5-6 bin ayaklı hastaya hizmet verdiklerini, Dörtyol, Erzin, Payas ve çevre ilçelerden de hasta kabulü yaptıklarını, 600 yataklı hastanede doluluk oranının da oldukça yüksek olduğunu ifade etti.

Av. Akkülah’tan kalp ve damar hastalarına moral

Başhekim Veysel Yıldırım’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından İskenderun Devlet Hastanesi Kroner Kalp Ünitesinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini birer karanfil ile sundu. Hasta ve yakınlarıyla sıcak ve samimi bir diyalog kuran CHP Hatay milletvekili Aday Adayı Av. Nalan Akkülah, “Kalp ve damar hastalıkları ve genel sağlık politikaları konusunda çağdaş bir seviyeye ulaşmak için CHP’nin sağlık politikalarının yaşama geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4