Dr. Riyat KIRMIZIOĞLU, halkla birlikte olmaya özen gösteriyor

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat KIRMIZIOĞLU, sivil toplumun çeşitli kurumlarını ziyaret etmeye devam ederken bir yandan da halkla birlikte olmaya özen gösteriyor.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat KIRMIZIOĞLU, Karaağaç Hatun Mahallesinde esnafları ziyaret ettikten sonra köy meydanındaki tüm kahvehaneleri ziyaret edip, Karaağaç Hatun Mahallesindeki halkına hitap etti.

Karaağaç-Hatun-Üçgüllük-Pirinçlik (2) Dr. Riyat KIRMIZIOĞLU, Burada yaptığı duygusal konuşmada “Bu köyden çıkmış içinizden biri olarak siyaset sahnesinde haklarınızı talep etmek, sizleri temsil etmek istiyorum. Sizler beni her zaman bağrınıza bastınız. 2011 seçim gezilerinde kendi köyümde gördüğüm sevgiyi hiç unutmuyorum. Sizlere layık bir evlat, bir kardeş, bir abi olmak istiyorum.” dedi.

Ardından Üçgüllük Mahallesi’ndeki etkinliğine katılan Dr. Riyat KIRMIZIOĞLU esnafın tek tek hatırını sorarak dertlerini dinledi. Köy meydanında toplanan halka yanında eski başkan Bedi Balta ve ekibinin de hazır bulunduğu bir ortamda hitap eden Dr. Riyat Kırmızıoğlu “Arsuz’un her mahallesinde istek aynı, artık temsil edilmek, seslerini duyurmak istiyorlar. Projelerimizin en önemlileri bu yöreye ait, çünkü hem ekonomik hem de sosyal açıdan geri bırakılmış bir yöredir. Tarımda, turizmde, sporda ve sosyal alanlarda yepyeni projeleri yepyeni bir CHP hükümeti ile başaracağız. Destekçilerimiz hem Arsuz’un hem Hatay’ın hem Türkiye’nin barışına, huzuruna, gelişmişliğine katkı sunacaktır.” dedi.

Mahalle gezilerini Pirinçlik, Büyükdere mahallelerinde sürdüren Dr. Kırmızıoğlu burada toplanan halkla sohbet edip her zamanki gibi projelerinden ve 8 Haziran sabahı iktidara olan inancından bahsetti.

Karaağaç-Hatun-Üçgüllük-Pirinçlik Karaağaç-Hatun-Üçgüllük-Pirinçlik (3) Karaağaç-Hatun-Üçgüllük-Pirinçlik (7) Karaağaç-Hatun-Üçgüllük-Pirinçlik (6) Karaağaç-Hatun-Üçgüllük-Pirinçlik (5) Karaağaç-Hatun-Üçgüllük-Pirinçlik (4) Karaağaç-Hatun-Üçgüllük-Pirinçlik (2) Karaağaç-Hatun-Üçgüllük-Pirinçlik (1)

Önceki İçerikKADINA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ KONFERANSI DÜZENLENDİ
Sonraki İçerikİskenderun’un Yeni Avukatı Murat Ömer Düzen