Uğur Ağca’dan Körfez İskenderun Spor’a Moral Ziyareti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurubunda mücadele eden Körfez İskenderun Spor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sürdürüyor.

İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan antrenmanı CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Genel Kaptan Ersin Coşan, Kulüp Müdürü Mevlüt Küçük izledi.

Screenshot_2
Hafta sonunda yapılacak olan 1461 Trabzon karşılaşması öncesinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte antrenmanı izleyen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, ” Ben buraya bir siyasi amaçla değil, İş adamı olarak geldim. Takımların düştüğü maddi sorunlarını yakinen bilenlerden biriyim. İş adamları olarak Körfez İskenderun Sporumuza gereken desteğin verilmesi gerekiyor. Ben bu memleketin bir evladı olarak her zaman destek vermeye hazırım. Hafta sonunda yapılacak olan karşılaşmada Körfez İskenderun Spor’a başarılar dilerim” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Aday Aday Uğur Ağca, Antrenmanın sonunda Körfez İskenderun Spor’lu futbolculara baklava ikram etti.

Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, “1461 Trabzon karşılaşması öncesinde takımımızın idmanını izleyerek destek veren CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı ve aynı zamanda da bölgemizin saygın iş adamlarımızdan Uğur Ağca’ya teşekkür ederiz” dedi.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4 Screenshot_5

 

Önceki İçerikBaşkan Culha’dan spora ve sporcuya tam destek
Sonraki İçerikPeyzaj çalışmaları aralıksız devam ediyor