2015 Nisan Ayı’nda Burç Özellikleri

KOÇ:  Özellikle 7 Nisan’da Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yarım kalmış her şey keyifli bir şekilde tamamlanmaya başlıyor. Finansal konularda şans sizden yana. Gelirinizde hatırı sayılır bir artış yaşayabilirsiniz… Özel hayatınızda ise aşk huzur ve coşku sizinle… Evliliğiniz her zamankinden çok daha keyifli bir hal alabilir eşinizle iletişiminiz mükemmeldir bir elmanın iki yarısı gibi tamamlarsınız birbirinizi. 15 20 Nisan tarihlerinde arkadaşlık ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızla çok fazla yakınlaşmamalı ve sizi ilgilendirmeyen konularda fikir beyan etmemelisiniz. Aksi halde başınızı ağrıcak olayların baş kahramanı olabilirsiniz suçsuz yere! 21 Nisan ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi evli Koçlar için çocuklarla ilgili konuların önem taşıyacağına işaret etmekte. Hayatlarını yönlendirmeleri için size her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirler. İletişim sağ duyu bu dönemin şifresidir sizler için

BOĞA: 7 Nisan’da Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi geçen ayın ruh ve bedeniniz üzerinde yarattığı yorgunluğu söküp atacak üzerinizden… Sahip olduğunuz sevdiğiniz emek verdiğiniz her şeyin önemini biliyor olmanız geçmişte yapmış olduğunuz fedakarlıklar sizleri güçlendirecek ve beklemediğiniz güzel olumlu etkileri taşıyacak hayatınıza. Ayın 15i ve 19 arasında süpriz tatil planları yapabilir sevdiklerinizle bir arada olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bu ay sizler için süpriz enerjileri barındırmakta. Uğramış olduğunuz haksızlıklar kalp kırıklıkları ve bunlara sebep olan kişi yada kişilerin yaşayacakları karşısında ilahi adaletin şaşmazlığına şahitlik edeceksiniz. Gücünüzün ve yapabileceklerinizin farkına varıp hayatın size sunduklarını sevgi ile kucaklayın. Sağlık problemleri yaşayan Boğa’lar kendinize değer verin ve sporla ilgilenmeye başlayın. Gökyüzü sizi yaşamınızın her alanında güçlendirip destekliyor. Yine bu tarihler arasında işinizle ilgili konularda gizliliğe önem verin ve her doğruyu her yerde söylemeyin. Gizlilik gerektiren konuların dışarı yansıması başınızı ağrıtabilir. 21 Nisanta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile kariyer hayatınızda popülarite ve şans sizinle birlikte. Emeklerinizin karşılığını maddi manevi alacaksınız. Hukuksal konularda da aleyhinize görünen her şey lehinize dönecek ve haklılığınız bu yönde ispatlanacaktır. Bu günlerde özellikle girişimci davranın yeni başlangıçlar yeni getiriler ve iş birlikleri sizleri kazançlı çıkaracaktır. Özel yaşamınızda ise, Evli Boğalar eşinizinin kendi yakınları ile yaşayacağı ciddi yüzleşmeler sizin değerinizi çok daha iyi kavramasını sağlayacaktır. Siz sessizliğinizi koruyun ve olayları sadece izleyin.

İKİZLER: Gökyüzü bu ay kendinizi geliştirmeniz yenilenmeniz ve önümüzde ki ay yapacaklarınızı planlamanız imkanlarınızı genişletmeniz için destekliyor sizleri. Maddi manevi güçleneceğiz bir dönem için alt yapınızı güçlendirebileceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Dostluklarınız pekişecek sizi tamamlayacaklar adeta ve daha da güçlenmeniz için seferber olacaklar. 7 Nisanta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile inancınız güçlenecek ve haklı olduğunuz konularda hakkınızı alacak maddi manevi kazançlı çıkarak. Sizi yoran olay ve kişilere karşı iyi bir ders vereceksiniz. Arkadaş ve dostlarınız ile ilişkileriniz çok daha iyi bir hal alacak ve sizler özel yaşamınızda da onların aracılığı ile keyifli gelişmeler yaşayacaksınız. Ayın 2nci yarısında ise; Finansal konularda şans sizden yana. Gizli meselelerin iç yüzünü öğrenecek ve bunun getirdiği maddi manevi şanlarla karşılaşacaksınız. 21 Nisanta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile sorumluluklarınız artacak size inanan güvenen insanların yüzünü güldüreceğiniz kalıcı işlerin altına başarı ile imza atacak tüm yeteneklerinizi ortaya koyarak hareket etme imkanını bulabileceksiniz.

 

YENGEÇ: Ay’ın ilk 10 günü işinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Gelişmelerin gidişatı tamamen sizin tutumunuza göre gerçekleşecek. Diplomatik davranırsanız kazanırsınız. Düşüncelerinizi ulu orta paylaşmadan hareket etmeli ve herkesin eteğinde ki taşları dökmesine izin verdikten sonra yapmanız gerekenleri hızlı bir şekilde uygulamaya geçmelisiniz.

7 Nisanta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi tüm duygu ve düşüncelerinizi netleştirecek. İş ve eğitim hayatınızda ertelediğiniz her şeyi gündeminize alacak çevrenizdeki insanların da desteğini alarak gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda da karışık etkiler olabilir eş ya da sevgilinizin iş hayatında yaşanacak finansal aksiliklerin özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin el birliği ile. 21 Nisanta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisi ile ailenizle ilişkileriniz önem kazanacak. İlişkilerinizi yeniden yapılandıracağınız keyifl bir dönem. İlişkisi devam eden Yengeç’ler birbirinizi olduğunuz gibi kabullenmenin getireceği huzuru ve mutluluğu yakalayacaksınız.

ASLAN: Ay’ın ilk 10 günü iş ve aşk hayatınızda gözler sizin üzerinizde olacak. İnsanların üzerinde çok olumlu etkiler bırakacak ve hayranlıklarını kazanacaksınız. Bu dönemde gerek iş gerek özel yaşamınızda pek çok teklif alabilirsiniz. Bu olumlu etkinin büyüsüne kapılmadan gerçekçi hareket eder gelen teklifleri akıllıca değerlendirirseniz kalıcı fırsatlar yakalamış olursunuz. 07 Nisanta gerçekleşecek burcunuzda ki Yeni Ay enerjisi iç huzurunuzu yakalamanızı sağlayacak. 13 18 Nisan tarihlerinde kişisel konularda problemler yaşanabilir. Eş ve yakınlarınızla iletişim kurmakta zorlanabilir. İlişkilerinizi çıkmaza sokabilirsiniz. 21 Nisanta karşıt burcunuz Kovada gerçekleşecek Dolunay ile kendinizi baskı altında ve huzursuz hissetsenizde ilerleyen günlerle birlikte rahatlayacak ve güçlü etkiler almaya başlayacaksınız. Arzu ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin mücadele edin ve kazanın. Bekar Aslan’lar sizler için bu süreç çok güzel etkileri beraberinde getirmekte korkularınızı dünde bırakın ve aşka doğru cesaretle yürüyün..

BAŞAK: Gökyüzü Nisan ayının ilk haftasından itibaren yaşama karşı arzu ve isteklerinizin bir hayli yükseleceğine dünya görüşünüzün önemli yönde gelişerek sizi daha kararlı daha güçlü bir hale getireceğine işaret etmekte. Bu dönem sizlere yaşamınızın birçok noktasında önemli değişimler yaşatabilir. 7 Nisanta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak. Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Bu ay boyunca iş ve özel hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde başkalarının etkisi altında kalmadan sezgilerinize güvenerek kararlar vermelisiniz. 21 Nisanta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi aşk hayatınızda problemler yaşanmasına sebep olabilir. İlişkinizde ki sorunları kaldıracak gücü bulamayabilir; Aşırı duygusal davranarak sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Bu süreçte beklemede kalmak ve keskin kararlar almamak yapacağınız en doğru davranış olacaktır. Ailevi olaylar sizi bir hayli yorabilir maddi manevi fedakârlık ettiğiniz insanlardan hiç hak etmediğiniz davranışlar görerek üzülebilirsiniz.

TERAZİ: Ay’ın ilk haftası duygusal konularda önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade ederken sözcükleri seçerek kullanmalısınız. 07 Nisanta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi özel hayatınızı bir hayli fazla etkileyebilir ve ilişkinizi içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Bu dönemde sakinliğinizi korumaya çalışmalı sessiz kalmanın haklılığını yaşayacağınızın bilinci ile hareket etmelisiniz. Ortaklıkları olan Terazi’ler karşı tarafın hatalarından kaynaklanan zararlar la karşılaşabilirler. Son derece dikkatli ve kontrollü olunması gereken bir zaman dilimi. Geçmişten kaynaklanan vergi s.s.k gibi ödemeler gün yüzüne çıkabilir ve ortağınız sorumluluktan kaçarak her şeyi sizin üzerinize yüklemeye kalkabilir. Kesinlikle başınıza geleni kabullenir tarzda hareket etmemeli ve haklarınızı korumalı sorumluluğu tek başınıza yüklenmeden hareket etmelisiniz. 19 Nisana kadar iş ve özel yaşamınız sizleri bir hayli yorabilir dengeli ve sakin tavrınızı korumaya başarırsanız bugünleri en az zararla a atlatacak 21 Nisanta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile tam anlamı ile rahata kavuşarak isteklerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Maddi konularda ve kariyerinizde önemli insanlardan gelecek destekle var olan şartlarınızı hızlı iyileştirerek enerjisi yüksek bir döneme gireceksiniz.

AKREP: Ayın ilk 10 günü iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar vermeden önce gerçekten ne istediğinizi nerede olmak istediğinizi iyi belirlemeli ve kararlarınızı bu doğrultuda vermelisiniz. Geçmişte yaşadığınız ilişkiler arkadaşlıklar borç ve alacaklar bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir ve kendinizi tam anlamı ile baskı altında hissederek yanlış kararlar alabilirsiniz. 7 Nisanta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi içinizde biriken enerjiyi agresif bir şekilde dışarıya yansıtmanıza sebep olabilir. Öfke kontrolünüzü dengelemekte zorlanabilir sudan sebeplerle hemen herkesle tartışma içine girebilirsiniz. Dikkatli olun bu dönemde kendinizi duygularınızı net bir şekilde ifade edemeyebilir sizi gerçekten seven ve değer veren insanları incitebilirsiniz. İş hayatınızda beklentileriniz istediğiniz hız ve doğrultuda ilerlemeyebilir ve ödemelerinizle ilgili gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun ve fevri davranışlarla hakkınızı almaya çalışmayın. Bu dönemde yeni bir iş girişim için beklemede kalmalı var olan şartlarınızı korumaya çalışarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Akrep’ler eşinizle iletişime önem verin karşılıklı olarak sakinliği koruyarak birbirinizi anlamaya çalışın. Mantığınızla değil sezgi ve duygularınızla hareket edin aşıksanız seviyor ve birlikte olduğunuz insana saygı duyuyorsanız ilişkinizi sürdürmek için mücadele edin. Eğer bu duyguları taşımıyorsanız karar sizin seçiminizi yapın ve ilerleyin. 21 Nisanta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile yaşamınızın her alanında sizin dışınızda yaşanan gelişmelerle karşılaşabilir ve müdahale edemeden bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz

YAY: Bu ayın sizler için şifresi olabildiğince planlı hareket etmek olmalı. İş hayatınızda açık ara ön plana çıkacağınız bir dönemdesiniz. Şansınızı akıllıca değerlendirmeli ve 1nci önceliğinizi işinize vermelisiniz. 07 Nisanta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile kendinizi çok daha huzurlu ve güvende hissedeceksiniz. Bu sayede daha sağlıklı ve keskin kararlar alacak uygulayacaksınız. Maddi anlamda kazançlı çıkacağınız bu süreçte harcamalarınızı kontrol altında tutun ve paranızı biriktirmeye bakın. 15 18 Nisan haftası bünyenizin zayıf olduğu günler gribal ve mikrobik enfeksiyonlara karşı tedbirinizi alarak hareket edin. 21 Nisanta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi kıskanç insanların saldırılarına maruz kalmanıza sebep olabilir. Kimseyle ikili tartışma içine girmeyin bırakın saldırsınlar kim dost kim düşman ayırt edeceğiniz zamanlardasınız. Eş ya da sevgilinizle romantizmin yoğun yaşanacağı paylaşımlarınızın çok daha sıcak ve samimi olacağı zamanlardasınız keyfini çıkarın ve gereksiz kıskançlıklarla ilişkinizi hırpalayacak davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin. Bekar Yay’lar sizlerde özel ve keyifli gelişmelerle kendinizi aşkın içinde bulabilirsiniz…

OĞLAK: Gökyüzü ayın ilk 10 günü öfkenizi kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Herşeyi ben bilirim tavrı ile hareket eder yakın çevrenizi çalışma arkadaşlarını eşinizi haksız eleştirilerinizle kırarsanız; Kırdığınız kadar kırılabilir derin pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Dünyanın merkezi siz değilsiniz! Dünyanın en mükemmel insanı siz olamayacağınız gibi! En iyisi duygularınızı ego ve öfkenizi kontrol altına alın. Kendinize tarafsız bir öz eleştiride bulunun. İnanın gördüğünüz tabloyu sizde onaylamayacaksınız. 07 Nisanta gerçekleşecek Aslan burcunda ki Yeni Ay enerjisi ile kendinizi daha rahat hissedecek işinize gereken önemi vererek hareket edeceksiniz. Hukuksal problemleri olan Oğlaklar davalarınız istediğiniz şekilde sonuçlanabilir madden manen kazançlı çıkabilirsiniz. 21 Nisanta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile, Trafikte dikkatli olun bir anlık dalgınlık kazalara sebep olabilir. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle keyifli paylaşımlarda bulunacak ve ilişkinizi güçlendireceksiniz. Bekar Oğlaklar sizlerde yeni insanlarla tanışabilir ruhunuzu okşayacak keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

KOVA: Gökyüzü ayın ilk 7 günü işinizle ilgili konularda oldukça temkinli davranmanız için uyarıyor sizleri. Finansal konularda risk almamalı kendinize aşırı güvenerek yatırımlarda yeni girişim ve planlamalarda bulunmamalısınız. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin sözlerinizin ağırlığının altından kalkamayabilirsiniz. Hukuksal konularda söylediklerinizden dolayı başınız ağırabilir ve buna bağlı sorunlar yaşayarak haksızlığınızı yenilgiyle çevirebilirsiniz dikkatli olun. 07 Nisanta karşıt burcunuz Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kendinizi haklı görme dürtünüz daha da artabilir yakın çevrenizde ki insanların uyarılarını dikkate alın. 21 Temmuzda burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile olumsuz enerjiler çıkıp gidiyor yaşamınızdan özellikle aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yeni bir ilişkiye adım atarak hayatınızın rotasını farklı bir yöne çevirebilir sizi anlayan tamamlayan özel bir insanla yeni başlangıçlara doğru yol alabilirsiniz.

BALIK: Gezegensel enerjiler etkilerini ayın ilk haftası yoğun olarak hissettirmeye başlıyor. Aile ilişkileriniz de 3ncü şahıslardan kaynaklanabilecek problemlere karşı sakinliğinizi koruyarak her duyduğunuza inanmadan hareket etmelisiniz. Kimsenin sizi değerlerinizden uzaklaştırmasına fırsat vermemelisiniz. Özel yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. 07 Nisanta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi rahatlamaları beraberinde getirecek sizlere. Bu dönemde sosyal hayatınızda renklenecek. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz. İlişkisi olmayan Balık’lar ise arkadaşları aracılığı ile romantik bir birlikteliğe adım atabilirler. 21 Nisanta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile yaptığınız işte hedeflerinizi yüksek tutmalı ve cesur adımlarla ilerlemelisiniz popülaritenizin oldukça yükseleceği bu şanslı süreci iyi değerlendirin.

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.