Başkan Dingil,Parkta yapılan düzenlemeleri yerinde inceledi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kuyumcular çarşısı arkasında bulunan parkta yapılan düzenlemeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yıllardır atıl bir alan olarak bırakılan ve özellikle madde bağımlıların uğrak yeri olan parkta çalışmaların tamamlanması ile bambaşka bir yer olacağını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu çalışmaların tamamlanmasının ardından şehrin merkezinin yeniden hayat bulacağına dikkat çekti. Başkan Seyfi Dingil, “şehir merkezinin tam ortasında bulunan bu park İskenderun adına hiçte yakışır bir konumda değildi. Vatandaşlarımız buradan geçmeye bile cesaret edemiyordu.

Adeta kaderine terk edilmiş bir park durumundaydı. Buradaki eksiklikleri tespit ederek hemen çalışmalara başladık. Kısa bir zaman sonrasında bu parkı halkımızın kullanımına, hizmetine açacağız”dedi. İncelemeler sırasında çevrede bulunan esnaflarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaflardan parka sahip çıkmalarını, burada gördükleri aksaklıkları Belediye brimlerine iletmelerini istedi. Park alanında yapılan düzenlemeler ile alana bir hareketlilik geleceğine inandıklarını söyleyen esnaflar ise çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

IMG_4882 IMG_4904 IMG_4908 IMG_4915