Uğur Ağca, Ayrıştırmadan, Ötekileştirmeden CHP İktidarına

Ayrıştırmadan, Ötekileştirmeden CHP İktidarına..

Cumhuriyet Hlak Partisi Defne İlçe Teşkilatı, 7 Haziran genel seçimleri öncesi tüm aday adaylarının katıldığı bir dayanışma gecesi düzenledi.

CHP Hatay Milletvekilleri, Parti Meclis Üyesi Nihat Matkap, Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve milletvekili aday adaylarının katıldığı dayanışma gecesi coşkulu geçti.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, Hatay mozaiğini yansıtan kalabalık ekibiyle geceye damgasını vurdu. Ekibindeki CHP’nin duayen isimlerinin yanısıra AK Parti, MHP ve Doğru Yol Partisi’ne mensup bir çok önemli ismi ekibine katan Uğur Ağca, bölgede daha önce CHP’ye oy vermemiş 50 bin yeni oyu partiye kazandırmak hedefini ortaya koyuyor.

Dayanışma gecesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve milletvekili aday adayları Uğur Ağca’nın masasını ziyaret ederek, Ağca ve ekibiye yakından ilgilendiler.

Defne İlçe Başkanı Eczacı Mehmet Gönenç, Türkiye’de rekora imza atan bir örgüt olduklarını belirtirken, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman da, Hatay’ın ve Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin Defne gibi bir örgüte sahip olması gerektiğini söyledi.

Dayanışma gecesinde fikir alış verişinde bulunan aday adaylarına tavsiyelerde bulunan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, toplumu bütünleştiren, kucaklayan bir anlayışla çalışmak gerektiğini ifade ederken, tüm siyasi görüşlerden insanların CHP’ye kazandırılması ve kucaklanmasının iktidar yürüyüşünü hızlandıracağı görüşünü dile getirdi.

Hatay’ın birleştirici gücü olmaya geldiğini belirten Uğur Ağca, Hatay mozaiğinin kardeşlik ve barış duygusunu sağlamlaştırmak adına, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden siyaset yapmanın doğruluğuna dikkat çekti.

UĞUR AĞCA DEFNE GECE (1) UĞUR AĞCA DEFNE GECE (4) UĞUR AĞCA DEFNE GECE (5)