Türkiye’nin ihracatı ciddi tehdit altında

Pazartesi günü Samandağ İlçe Örgütü tarafından düzenlenen “7 Haziran Seçimlerine giderken CHP nin hedefleri” konulu toplantıda sunuş yapan Nihat Matkap CHP iktidarında yapılacakları anlattı.

KABUS YILLARI BİTİYOR, UMUT YILI BAŞLIYOR

Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda, Matkap, “DUL VE YETİM AYLIKLARI, ŞEHİT AİLESİ VE GAZİ AYLIKLARI,  YAŞLILIK AYLIĞI YÜZDE 150, BAĞ-KUR, SGK, EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİ AYLIKLARI,  YÜZDE 100 ARTIRILARAK, REFAH PAYI İLAVESİYLE, İNSANCA YAŞAM DÜZEYİNE ÇIKARTILACAKTIR. “ dedi.

CR5A3526

TBMM YOLSUZLUKLARA ÖRTÜ OLDU

Matkap “4 eski bakanla ilgili olarak kurulan TBMM Soruşturma Komisyonu’nun, 22 Aralık 2014’te yapması gereken oylamanın AKP’li üyelerce 5 Ocak 2015’e ertelenmesi, 5 Ocak’ta da Yüce Divan’a gerek olmadığı kararının verilmesi, talihsizliktir. Ancak bu, yolsuzluk dosyalarının kapatıldığı anlamına gelmez.” dedi.

CR5A3502

Türkiye’nin ihracatı ciddi tehdit altında

Türkiye’nin ihracatının ciddi tehdit altında olduğunu vurgulayan Matkap “Ortadoğu ülkelerinde yaşanan siyasi kriz nedeniyle Hataylı 55 nakliye firmasının bir araya gelerek ve Ro-Ro şirketi kurarak, ihraç mallarını Mısır’a taşımaya başladığını Ancak 24 Nisan’a kadar Mısır ile Karayolu Anlaşması’nın yenilenmemesi riskinin mevcut olduğunu” iletti.

Önceki İçerikENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA SEÇİMLERDE SAĞLANACAK KOLAYLIKLAR
Sonraki İçerikİŞİTME ENGELLİLER YÖNETİCİLERİ ENGİN VAYISOĞLU ZİYARET ETTİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.