Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU tüm bölgeyi kapsayan seçim gezilerine hız kesmeden devam ediyor.

Arsuz ilçesine bağlı mahallelerde çalışmalarını sürdüren Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU öncelikle Şarkonak Mahallesi sakinleriyle köy kahvehanesinde bir araya geldi.

Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU konuşmasına ; “İşsizliğin ve tarım alanlarımızın betonlaşmasının yanı sıra yıllardır ihmal edilmiş alt yapı sorunlarımızla yüzleşmek ve CHP iktidarında bunları çözmek için yola çıktık. İçinizden birileri olarak tüm aday adayı kardeşlerimle beraber omuz omuza kardeşçe bir çaba içindeyiz, bizlere omuz verin destek verin güzel Karaağaç yaratalım.”dedi.

Ardından Nardüzü halkıyla buluşan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU projeleri ve halkın beklentilerini karşılayacak bir çalışma metodu uygulayacağından bahsetti. Burada yaptığı konuşmada da”En küçüğümüzden en büyüğümüze tüm CHP neferleri olarak kenetlendik, barışın bin yıllardır hakim olduğu bu topraklarda yarınımızın sahibi gençlerimize borcumuz var, bu borcu ödemek için bu toprakların siyaset yapabilecek, söz söyleyip iş yapabilecek evlatları olduğunu göstermeye çalışıyoruz.” dedi.

Daha sonra çalışma arkadaşlarıyla beraber geçtiği Madenli mahallesinde öncelikle muhtar ile bulaşan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU beraberce köy meydanında esnafları ziyaret ettikten sonra kahvehanede toplanan halkla sohbet etti. Sorunların çözüm için öncelikle sorunu yaşayanlarla bir araya gelmenin ve çözüm önerilerini alarak kolaylaştırıcı olmanın önemine değinen Dr. Riyat KIRMIZIOĞLU bölge ekonomisini düzeltecek, sağlık altyapısını halkın hakkettiği düzeye getirecek CHP iktidarının 8. Haziran sabahı bu ülkeyi yöneteceğine olan inancını kendine has coşkulu bir sunumla anlattı.”Gelir dağılımı bozulmuş olan bu ülkede toplumsal şiddeti körükleyen art niyetli yandaş sermayeye hizmet eden bu anlayışı devirecek, huzur içinde herkesin eşit sosyal haklara ulaşacağı, insan onuruna yakışan işlerde çalışacağı, çocukları tok babaları alnı dik yaşatacak CHP’nin 74 yediveren gülü gibi yeşermiş aday adayları olarak ant içtik, bu yolda elimizi yüreğimizi ve bedenimizi taşın altına koymaya hazırız, eminim sizler de hazırsınız.” dedi.

şarkkonak (2) Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4 madenli (2) madenli (3) madenli Nardüzü Ziyareti (3)