Chp Belen ”18 Mart’a” renk kattı

Chp Ailesi Belen’de ve İskenderun’da “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programlara katıldı.

“18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programların ilki Belen Şehitler abidesinde gerçekleşti. Çok sayıda partilinin katıldığı programda konuşan İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Çanakkale, bir ulusun emperyalizme karşı dik duruşudur. Çanakkale, Türk ulusu için bağımsızlığın ne kadar önemli olduğunun kanıtıdır. Çanakkale, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehasının ispatı ve ilk adımıdır. Çanakkale, Atatürk olmadan anlatılamaz.

Çanakkale’de koyun koyuna yatan şehitlerimizin bize mirası bir ulus olarak yaşayındır. Ülkemizde bu kadar kargaşa varken tekrar dirilişe, bir haykırışa ihtiyaç vardır. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı eserlere, miraslara sahip çıkmak zorundayız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize şükranlarımı sunuyor, minnetle anıyorum.” dedi. Sabah saatlerinde gerçekleşen programın ardından Belen – Gedik Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin sergilediği gösterileri izledi. Ertesi gün Hatay B. B. Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığının İskenderun M. K. Ü. Devlet Konservatuarında gösterime sunduğu ve H. B. B. B. Sn. Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da katıldığı “Son Siper” adlı söyleşiye iştirak etti.

Chp Belen Ailesi Belen Şehitler Abidesinde H.B.B. Hazırladığı son siper adlı gösteriden (3) H.B.B. Hazırladığı son siper adlı gösteriden (5) H.B.B. Hazırladığı son siper adlı gösteriden (6) H.B.B. Hazırladığı son siper adlı gösteriden (7) H.B.B. Hazırladığı son siper adlı gösteriden (10) H.B.B. Hazırladığı son siper adlı gösteriden (11) H.B.B. Hazırladığı son siper adlı gösteriden (14) H.B.B. Hazırladığı son siper adlı gösteriden (16)