Hurdacılık yapan el araçları Toplanıyor

İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri, son zamanlarda kentin çeşitli yerlerinde çevreye gürültü veren ve görüntü kirliliğine neden olan seyyar tablaları ile hurdacılık yapan el araçlarını topladı.

Çevre ve görüntü kirliliği yaratması nedeniyle şehir merkezi ve mahallelerde İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince çeşitli çalışmalar yapıldı ve bu çalışmalar neticesinde sokak aralarında bisiklet ile hurda toplayanlara izin verilmedi. Yapılan denetimler ile çevreye ve vatandaşlarımıza zarar veren ve hurdacılık yapanların toplatılması konusunda Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışma yaptığını söyleyen İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu, son günlerde artan şikâyetler üzerine bu araçlar üzerindeki çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti.

Uçucu, “Şehrimizde bu tür çalışma yapanlara müsaade vermemiz mümkün değil. Zaman içerisinde vatandaşlarımızdan çok sayıda şikâyetler alıyoruz. Şehrimizde hurdacılık ve seyyar işlerle uğraşan gruplarla daha etkin mücadele edilmesi için vatandaşların duyarlı olmasını istiyoruz. Bu tür araçları gören vatandaşların 153 nolu Zabıta hattına telefonuna bildirmesini istiyoruz” dedi.

Screenshot_1 Screenshot_2