Başkan Dingil, Belediye Garaj Personelini Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye garajında çalışan işçileri ziyaret ederek onlarla birlikte kahvaltı sofrasında bir arada oldu. Garaj bünyesinde faaliyet gösteren birimlerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Özellikle cenaze hizmetleri veren bölümde uzun süre duran Başkan Seyfi Dingil yapılan yeni çadırların sayısının çoğaltılmasını ve bu hizmette vatandaşların tüm isteklerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi talimatı verdi. Vatandaş ne istiyorsa yardımcı olun diyen Başkan Seyfi Dingil sözlerine şu şekilde devam etti;”elimizdeki imkanlar çerçevesinde vatandaşımıza her türlü hizmeti eksiksiz verin.

Vatandaşın kalbine girmemiz lazım. Cenaze hizmetlerinde Belediyemizin tüm imkanlarını seferber edin”dedi. Daha sonra beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ve Cemil Çengel ile birlikte ünitelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil Belediye çalışanları ile bir süre sohbet etti.

DSC_0078 DSC_0093 DSC_0102