HATAY ÜLKÜ OCAKLARINDAN BAYANLAR BİRİMİ BAYRAK DEVİR TESLİMİ YAPILDI

Ülkü Ocakları Bayanlar biriminde Bayrak değişimi yapıldı. Yaklaşık 2 buçuk yıldır görev yapan ve bu süreçte Hatay Ülkü Ocaklarına büyük katkılarda bulunan Nazife Çiğdem Pehlivan görevini Mediha Güneş’e devretti.

Hatay Ülkü Ocakların’da yapılan bayrak teslim törenine Antakya İlçe Başkanı Mehmet Ali Yıldırım, Antakya MHP Meclis Üyesi Almula Meryem İrez, MHP İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı ve Bayan birimi ülkücü gençler katılım gösterdi.

Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür İl Başkanı Naci Akkaya bayrak teslim töreninde şunları dile getirdi.
Akkaya: “Asena teşkilat başkanımız kararlı benimle birlikte göreve başladı. Öncellikle şunu belirtmeliyim ki göreve geldiğim zamanda göreve başladık yaklaşık 2.5 senedir.Bu süreçte çok büyük hizmetleri oldu.Olmayan bir asena teşkilatını oluşturdu.Şuan güçlü bir asena teşkilatı ile devir teslimi yapıyor.

Ben huzurlarınız da kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de beraber olacağız. Sırt sırta vererek yeni başkanımıza destek olarak iyi işler yapacağımıza ve bunun başarıyı getireceğine inanıyorum. Hap beraber bugüne geldiğimiz noktadan daha ileriye taşıyacağız. Nazife Çiğdem Pehlivan’a tekrardan teşekkür ediyorum. Mediha Güneş’ede hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Bayrak teslim töreninde konuşan Başkan Pehlivan: “2.5 yılı aşkın bir süredir görev yaptığım Hatay İl Ocak Eğitim ve Kültür Vakfında çalışmaktan gurur duydum ve aynı gururla görevimi devrediyorum. 2.5 yıl boyunca çok acı günler gördüm. Hep yaralarımı ocakta sardım. Bundan sonra hayatımın her karesinde Allah’ın izni ile yine Hatay Ülkü Ocakları olacaktır. Hatay Ülkü Ocakları yönetimine ve buradaki çok değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve <kültür Vakfı Bayan birimi yeni Başkanı Mediha Güneş: “Öncellikle beni nu göreve layık gören Naci Başkanıma teşekkür ediyorum. Nazife Başkanım’dan devralacağım bu görevi bugüne kadar birlikte de çalıştık sayısız emeği oldu kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuşarak sözlerine son verdi.

Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bayrak Teslim töreni hayırlı olsun tebrikleri sonrasında sona erdi.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3