İbrahim Gül Milletvekili Aday Adaylığını ilan etti

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İskenderun eski ilçe başkanı İbrahim Gül, MHP’den Milletvekili Aday Adaylığını ilan etti. MHP il başkanlığı önünde yüzlerce partilinin katılım gösterdiği adaylık açıklamasında konuşan Gül, Türkiye’nin karanlık bir dönemden geçtiğini, bu karanlığı MHP’nin mührü ile aydınlığa kavuşturacaklarını belirtti.

Gerek Ülkü Ocağı İskenderun başkanlığında gerek se MHP İskenderun ilçe başkanlığını başarılı çalışmalara imza atan İbrahim Gül’ün aday adaylık açıklamasına başta MHP il başkanı Lütfi Kaşıkçı, MHP Merkez ilçe başkanı Mehmet Ali Yıdlırım, Kadın Kolları il başkanı Dilek Demirdöven olmak üzere çok sayıda ilçe başkanı, ocak başkanı ve partililer katılım gösterdi.

Gül: “Tarihin sayfalarına baktığımızda dostlarını güldüren düşmanlarını titreten Türk milletini bugün içine düşürüldüğü durum hepimizi derinden üzüyor. Sayın Genel Başkanımızın da açık olarak ifade ettiği gibi bu aziz vatanı bizler sokakta bulmadık. Ve sokakta kaybedilmesine de asla izin vermeyeceğiz. Biz inanıyoruz ki Atatürk’ün Amasya’da ifade ettiği gibi Türk Milletinin İradesi özüne dönecek ve ülkemizin önündeki karanlığı MHP’nin mührü ile aydınlatılacaktır. Milliyetçi Hareket Partisinin İktidarı ile Türk Milleti yeniden bir çıkış yapacak ve tarihin sonsuzluğuna olan yürüyüşümüz her şeye rağmen devam edecektir.

Bugün ülkemizin içinde bulunduğu duruma baktığımızda görüyoruz ki, ülkemizde hukuk devleti ilkesi çiğnenmiş, vatandaşlarımızın vicdanında hukukun tarafsızlığına gölge düşmüştür. Parlamento Cumhuriyet tarihimizin hiçbir döneminde bu kadar ilkesiz ve itibarsız bir duruma düşürülmemiştir. ”ifadelerinde bulundu.
Gül: “ Asırlardır Türk milletine kin besleyen varlığımıza ve milli değerlerimize düşman olan unsurlar iktidarın oluşturduğu siyasal ortamda birleşmişler, cesaret bulmuşlar ve baş kaldırmışlardır. İnsanımızın ayrıştırılmak istenmektedir. Çözüm ve barış olarak dayatılan ihanet süreci bin yıllık kardeşlik hukukumuzu tehdit etmektedir. Cumhuriyetimizin Temel değerleri ve kuruluş felsefesi tartışmaya açılmıştır.

Milletimizi birleştiren ve Türkiye’nin temel harcı olan ortak değerlerimiz tahrip edilmiştir. Ülkemizin içine çekildiği bu karanlık süreçten çıkabilmesinin tek yolu Milliyetçi Hareketin iktidarıdır. Ülkemizin normalleşmesi için kamu düzenin yeniden tesisi için hak, hukuk ve hakkaniyet ölçülerinin kamu vicdanında yeniden karşılık bulması için kardeşlik hukukumuzun yeniden tesisi için Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarından başka bir çare yoktur” şeklinde konuştu.

Gül konuşmasının sonunda ise ; “Hepinizin bildiği gibi Ülke olarak çok karanlık bir süreçten geçiyoruz. İşte böyle bir ortamda Sayın Genel Başkanımızın “Namus, şeref ve vatan için sorumluluk alınız, ifadelerinden de hareketle 7 Haziran 2015’de yapılacak olan 25.dönem milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmaya karar verdim. Huzurunuzda net olarak ifade etmek isterim ki aday olup seçildiğim takdirde öncelikle tüm hemşerilerimizin; hiç bir ayırım yapmadan Ankara’ da ki eli ve evi olacağım. Aday olayım ya da olmayayım, siyasetteki duruşum asla değişmeyecektir. Her zaman olduğu gibi Milliyetçi ve Ülkücü olmanın sorumluluğu içerisinde partimizin başarısı için var gücümle çalışacağım.” şeklinde konuşan gül bu mutlu gününde yalnız bırakmayan eş dost herkese destekleri için teşekkürlerini ileterek, özellikle de annesine duaları ve desteği için teşekkürlerini iletti.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3