Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Artık iktidara gelme zamanı

CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu mahalle toplantılarıyla, partinin gerçek kahramanlarıyla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda programında yer alan Denizciler Halk buluşmasında Mehmet Kocaman, Nazlı Yıldız, Meclis Üyeleri Alaattin Tulum ve Denizciler sakinleri ile beraber oldu.

Denizciler Ziyaretim (4)

Dr. Riyat Kırmızıoğlu, CHP Denizciler ilçe teşkilatında halkın sorularını yanıtladıktan sonra kalabalık halk topluluğu ile birlikte toplantı yapılacak alana mahalle sakinleri ile bir arada yürüyerek gitti.

CHP Denizciler ilçe başkanı Mehmet Kocaman konuşmasına; Önümüzdeki seçim Ülkemiz için çok önemli bir yol ayrımı olduğu bunu bilerek CHP’nin gerçek halkçı, halkın içinden gelen, toplumun sorunlarını bilen aynı zamanda cesur, atılgan milletvekillerine ihtiyaç olduğunu Dr. Riyat Kırmızıoğlu’nu bu bölgede uzun yıllar önce tanıdığını ve her zaman halkın hizmetinde karşılık beklemeden çalıştığını, milletvekili olduğunda da aynı disiplinle çalışacağına inandığını belirtti.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu konuşmasına ; ‘’bölgeyi tanıyorum, sorunları beraber yaşadığım için biliyorum, çözümleri konusunda 10 yılı aşın süredir çalışıyorum. Artık sizlerin vereceği destekle CHP iktidarında hem Ülkem için hem Hatay için dolu dolu projelerle hazırım.

Artık iktidara gelme zamanı, CHP genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da belirttiği gibi çiftçiye, işçiye, memura, emekliye rahat nefes aldıracak, Ortadoğu da barışı tesis edecek, bin yıllardır süregelen kardeşliği yeniden sağlayacak irade CHP idaresidir.

Omuz verip tek başına iktidara gelelim, halkın gerçek iktidarını kuralım. Ben halkıma güveniyorum halkımın da gerçek temsilcilerini seçeceğine inanıyorum’ ’dedi.

Denizciler Ziyaretim (2) Denizciler Ziyaretim (1) Denizciler Ziyaretim (5) Denizciler Ziyaretim (6) Denizciler Ziyaretim (7) Denizciler Ziyaretim (3) Denizciler Ziyaretim (4)

Önceki İçerikCelalettin Yavuz ’un Dünya Kadınlar Günü Kutlama mesajı
Sonraki İçerikKÖRFEZ İSKENDERUN SPOR Kendi Sahasında Kayıp