“Kadının varlığı, hayatın her alanında hissediliyor”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha, toplumun temel taşı olan ve hayatın her alanında sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Culha ve eşi, 8 Mart pazar günü saat:14.00’te Karaağaç’taki Klas Düğün Salonu’nda gerçekleştirecekleri etkinlikte tüm kadınları yürek yüreğe olmaya davet ederken, kadın dayanışmasının da önemine dikkat çekti.

8 Mart’ın kadınların haklarına, çalışma koşullarına, anneliğine, kadınlığına dikkat çekilen önemli bir tarih olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha ve eşi Selda Culha, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla verdikleri mesajda şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’de son dönemde sıkça yaşanan kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin kamuoyunda yarattığı infialin doruğa çıktığı günleri yaşıyoruz. Hunharca işlenen ve hepimizin yüreğini acıtan, hayatının baharındaki Özgecan cinayetinin bir milat olması gerekir. Çünkü kadına yönelik şiddet ciddi bir insanlık suçudur ve toplumsal şiddetin çok önemli bir parçasıdır.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadına yönelik şiddetle mücadele edilmesi gereği açıktır. Kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınlarımızın misafirlerimiz olmasını istiyoruz. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın da bu özel gününü yürekten kutluyoruz.”

culha

Önceki İçerikDr.Riyat KIRMIZIOĞLU,her zaman siyasetin gerçek mutfağı olan sokakta sivil toplumla beraber hareket edeceğim
Sonraki İçerikOTOGAR PROJESİ BAŞLIYOR