İTSO Emniyet Müdürü Balcı’yı ziyaret etti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu üyeleri yeni Emniyet Müdürü Zeki Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Geçtiğimiz günlerde İskenderun İlçe Emniyet Müdürü olarak görevine başlayan Zeki Balcı’ya yeni görevinde başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İskenderun’da huzur ve güvneliğin sağlanması noktasında özveri ile görev yapan Emniyet diliyoruz.

İTSO olarak her zaman emniyet Teşkilatımızın projelerine destek olduk. Son olarak İskenderun Belen ve Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüklerimize birer araç hibe ettik. İnanıyorum ki bu araçlar emniyetiminin gücüne güç katacaktır. İTSO olarak her zaman emniyetimizin yanındayız. Bu vesile ile İskenderun’da başlamış olduğunuz yeni görevinizde de başarılar diliyoruz” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı ise, “İTSO olarak yaptığınız yardımlar emniyetin gücüne güç katmıştır. Araçlarımız 24 saat üzerinden hizmet verdikleri için çabuk yıpranmaktadır.

Bu nedenle her zaman araçlara ihtiyaç duyulmaktadır” dedi. İskenderun’un il düzeyinde bir şehir olduğuna vurgu yapan Emniyet müdürü Balcı, “Elbette yeni personellere ihtiyaç duyulmaktadır. Mecut personellerimizle de şehrmizizde huzur ve güvenliğin sağlanması için tüm birimlerimiz 24 saat görevlerinin başındalar. Görev yaptığınız şehirde insanlar aileleri ile çocukları ile veya yalnız başına sokaklara çıkabiliyorlarsa o şehirde huzur ve güven vardır. Şehrimizde de bu huzur ortamı çok şükür mevcuttur.

Bu huzur ve güvenliğin devamı noktasında tüm emniyet teşkilatımız özverili bir şekilde görev yapmaktadırlar” dedi. İskenderun İlçe Emniyet müdürü Zeki Balcı’nın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Beşkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO yönetim kurulu üyeleri Okan Belli, Necat Özkaya , Muhsin Yeter ve Gassan Kuran da hazır bulundular.

İTSO YENİ EMN.MÜD (3) İTSO YENİ EMN.MÜD (4) İTSO YENİ EMN.MÜD (7)

Önceki İçerikSamandağ Belediyesi yön levhalarını değiştiriyor
Sonraki İçerikGülümser Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında Dörtyol ve Arsuz Belediyelerini ziyaret etti