Dr.Riyat Kırmızıoğl:sizler gerçek partili ve her zaman özverilisiniz

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İskenderun Kadın Çalışma Grubu mensup kadınlar, 2015 Milletvekilliği aday adayı ziyaretleri sırasında CHP Milletvekili aday adayı DR.Riyat Kırmızıoğlu’na çalışma ofisinde nezaket ziyaretinde bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İskenderun Kadın Çalışma Grubu, tüm aday adaylarını sırayla ziyaret etmeye çalıştıkları ve önümüzdeki 7 Haziran seçim süreci ile ilgili görüşlerini paylaşıp sohbet etmek ve başarılar dilemek için geldiklerini söylediler.

IMG_5831

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İskenderun Kadın Çalışma Grubu’na teşekkür eden DR.Riyat Kırmızıoğlu,’’sizlerin desteği CHP’ nin önümüzdeki günlerde sağlayacağı başarı için çok önemlidir, sizler sahada her zaman gerçek birer partili ve her zaman özverili ve en önemlisi gönüllü olarak çalışmaktasınız. Sizlerin bu gayretini görmek bizlerin daha da çok gayret sarf etmemizi gerektiriyor. Her zaman sizlerin yanında olmaktan gurur duydum bundan sonrada bu meşakkatli yolun neresinde olursam olayım sizlerle omuz omuza siyaset yapmaya devam edeceğim. Dedi.

IMG_5842 IMG_5836 IMG_5834 IMG_5831

Önceki İçerikGülümser Yılmaz seçim çalışmalarını sürdürüyor
Sonraki İçerikDr.Riyat KIRMIZIOĞLU,her zaman siyasetin gerçek mutfağı olan sokakta sivil toplumla beraber hareket edeceğim