Uğur Ağca, “Ağaç Dallarıyla Gürler”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, “Ağaç Dallarıyla Gürler” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, CHP Belen İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Gençlik Kolları yönetim kurulu tarafından karşılanan Uğur Ağca, parti binasında İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve kalabalık partili grubu tarafından sıcak bir şekilde ağırlandı.CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin bir çok icraatını eleştirdi ve bir çok konuda da İmralı’nın talepleri doğrultusunda çalışma yaptıklarını iddia etti.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, ötekileştirmeden tüm kesimlerin kucaklandığı ve CHP çatısı altında buluşturulduğu bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekerken, CHP’den aday adayı olduğu günden bu yana bir çok AKP’li ve MHP’li dostunun ilk kez CHP teşkilatlarına adım attığını vurguladı.

Tüm kesimleri kucaklamanın önemine ve çok çalışmanın gerekliliğine vurgu yapan Ağca, CHP’yi ve politikalarını doğru anlatarak ve gönülleri fethederek iktidar hedefine ulaşmanın mümkün olacağını söyledi.

CHP’nin tüm teşkilatları ve tabanıyla bütünleşmesi ve geceli-gündüzlü çalışma yapılmasının önemine dikkat çeken Uğur Ağca, “Biz, biri iki, ikiyi üç yapmak için çalışacağız. Allah, rızkı sabah gün doğmadan kapıya koyarmış. Biz de gün doğmadan çalışmaya başlayacağız. Yüreğimizi ortaya koyarak çalışma yapmamız gerekiyor. Kazanmak için mücadele etmemiz gerekiyor. Ağaç dallarıyla gürler. Bir bütün olacaksak önce paylaşmayı bileceğiz” dedi.

ugur-agca-bir-olacaksak-4

Önceki İçerikUğur Ağca Belen teşkilatını ziyaret etti
Sonraki İçerikSaatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmayın!!