CHP Belen Kadın Kolları CHP Grup Toplantısına katıldı

Chp Belen Kadın Kolları, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi’nin grup toplantısına katıldı.

Chp Belen Kadın Kolları Başkanı Yüksel Evren, Kadın Kolları yönetiminden Tülay Yüksel ve Seçim Komitesi Başkanı Sabriye Uçum’dan oluşan heyet, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ve Kadın Kolları Genel Başkanlığı’nı ziyaret etti. Heyet, yaklaşan seçimler hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirdi. 03 Mart 2015 Salı Günü sabah saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmelerin ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde giderek Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısına katıldı. Chp Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile birebir görüşme yapan heyet, ardından Chp Hatay Milletvekilleriyle bir araya gelerek Belen’de gerçekleşen seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Chp Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuşurken Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal, Kadın Kolları Başkanımız Yüksel Evren ve Tülay Yüksel ile birlikte Kadın Kolları Başkanımız Yüksel Evren ve Seçim Komitesi Başkanı Sabriye Uçum, Chp Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Kadın Kolları Başkanımız Yüksel Evren, Chp Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Kadın Kolları Başkanımız Yüksel Evren, Tülay Yüksel ve Seçim Komitesi Başkanı Sabriye Uçum Genel Başkan Yrdc. Gürsel Tekin ile birlikte Kadın Kolları Başkanımız Yüksel Evren, Tülay Yüksel ve Seçim Komitesi Başkanı Sabriye Uçum Kadın Kolları Genel Başkanlığında (1)[1] Kadın Kolları Başkanımız Yüksel Evren, Tülay Yüksel ve Seçim Komitesi Başkanı Sabriye Uçum Kadın Kolları Genel Başkanlığında (2)[1] Kadın Kolları Başkanımız Yüksel Evren, Tülay Yüksel ve Seçim Komitesi Başkanı Sabriye Uçum Milletvekili Mustafa Balbay'la birlikte