Muhasebeciler Günlerini Coşku ile kutladı

İskenderun Serbest Muhaseeci Mali Müşavirler Odası her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler haftasını bu yıl da hep birlikte coşku ile kutladılar. Muhasebeciler Odası üyeleri Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldılar. Anıt alanına çelek sunması ile başlayan, saygı duruşu ve istiklal marışı ile devam eden törende bir konuşma yapan İskenderun Serbset Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, TURMOB çatısı altında örgütlenen 77 SMM ile 8 YMM odasına kayıtlı 96 bin meslek mensubu, 21 bin stajyer büro çalışanları ve aileleriyle birlikte sayısı 500 Bin’i geçen muhasebe camiası çeşitli etkinliklere muhasebe haftasını kutlamaktadır” dedi.

Köklü bir geçmişe sahip olan ve 25 yıl önce yasal statüye kavuştuklarının altını çizen Başkan Özbülbül konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi, “Bu önemli mesleği yapan meslektaşlarımız, yalnız ülkemizde değil, tüm dünyada, iş dünyasına ekonomisine ve kamu maliyesine katkıda bulunmaktadır. Knedi imkanlarımızla önce kendi içiizde v ekamu yararı gözetilerek yenilikler getirme çalışmaları yapmaktayız Tüm kesimlere verilen hizmetlerin kalitesi anlamında etik ilkeler yönetmeliğimiz gereği muhasebe meslek etiği ve etik eğitimler verilmektedir.”

Muhasebeciler Kaymakam Özyiğit’i makamında ziyaret etti

Muhasebeciler günü dolayısıyla Dernek yönetim kurulu üyeleri İskenderun kaymakamı H.Hasan Özyit’i makamında ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundular. Muhasebecilerin devlet ile mükellef arasında köprü vazifesi gördüğünün altını çizen Kaymakam H.Hasan Özyiğit, “Mükelleflerin hakkını koruyan, devlete vergi ödenmesinde yol gösteren ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan bu güzide kurumumuzun ben de bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadesini kullanda. İskenderun Serbest muhasebeci Mali müşavirler Odası Başkanı Alaaddn Özbülbül ise, “Bu anlamlı günüzüde ilk ziyaretimizi kaymakamlığımıza yapmak istedik. Yaptığınız çalışmalar ve dolu dolu bir yapını var. Bu da İskenderun Hizmetlerine olumlu yansıyor.Oda yönetim kurulu üyelerimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

MUH.GÜNÜ KUTLU OLSUN (1) MUH.GÜNÜ KUTLU OLSUN (2) MUH.GÜNÜ KUTLU OLSUN (3) MUH.GÜNÜ KUTLU OLSUN (4) MUH.GÜNÜ KUTLU OLSUN (5) MUH.GÜNÜ KUTLU OLSUN (6) MUH.GÜNÜ KUTLU OLSUN (7) MUH.GÜNÜ KUTLU OLSUN (8)