Ender ÇOLAKOĞLU, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i Ziyaret Etti

Dr. Ender ÇOLAKOĞLU, enerjisiyle şaşırtıyor.Dr. Ender Çolakoğlu yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun tempoyla hız kesmeden devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Dr. Ender Çolakoğlu ve çalışma arkadaşları, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyaret etti.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu’nu Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir karşıladı.
Gerçekleşen ziyarette konuşan Çolakoğlu: ”Ülke olarak önemli bir seçime hazırlanıyoruz.Bu güzel coğrafyada refahı, eşitliği, adaleti, barışı, hoşgörüyü, dillerin dinlerin mezheplerin kardeşliğini, sevgiyi ve saygıyı, farklı kültürlerin zenginliğini ve doyasıya özgürlüğü yaşamak istiyoruz. Bunun için siyaset yapmak, mücadele etmek gerektiğini biliyorum.Ben buna hazırım, fikren hazırım ruhen hazırım, bedenen hazırım.

Ülkemizin bölgemizin ve bu toprakların her alanda reforma, insan odaklı siyasete, farklılıklara saygılı bir devlet yönetimine, adalete ihtiyacı olduğunu biliyorum.CHP buna hazır, ben de hazırım.Çıktığımız aydınlık yolda hedefimiz olan güzel günlere daha özgür daha demokratik bir Türkiye’ye CHP iktidarıyla varacağımıza inancım tamdır.CHP iktidarında demokrasi, özgürlük ve eşitlik değerleri; ülkenin her yanına yayılacak, bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile ülke sorunları çözülecektir. Türkiye ile birlikte bölgemiz de barış ve huzura kavuşacaktır” dedi.”

Dr. Ender Çolakoğlu gördüğü sıcak ilgi karşısında Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür etti ve Samandağ Belediyesi olarak Samandağ halkına yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kutladı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ise Hatay’ın bütününe hitap edecek bir aday listesinin oluşmasını istediklerini dile getirdi.

Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Dr. Ender Çolakoğlu’na ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti, başarılar diledi.

IMG_9759 IMG_9760 IMG_9768 IMG_9778

Önceki İçerikİskenderunhaber’i Şubat ayında 227 bin kişi ziyaret etti
Sonraki İçerikİTSO’de girişmcilik eğietimleri başladı