Dr. Ender Çolakoğlu, partisinin CHP Hatay İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

CHP Hatay Mv. A. Adayı Dr. Ender Çolakoğlu, partisinin CHP Hatay İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Dr. Ender Çolakoğlu’nu CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün karşıladı.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Çolakoğlu,
“Türkiye’nin, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı vardır.Ben sizlerin içinden geldim.O yüzden bölgemizin ve ülkemizin sıkıntılarını iyi biliyorum. Sizin derdinizi kendimden farklı görmüyorum.Türkiye’nin çok ciddi bir dar geçitten geçtiğini gördüm. Ülkenin ciddi problemlerle karşı karşıya olduğu kanaatine vardım.Ve milletvekili aday adayı oldum.Ülkeye hizmetin her bir vatandaşın görevi olduğuna inanıyorum.

Bu dönem Türkiye için yeni bir Kuvayi Milliye dönemi. Ülke bir iç savaşa doğru sürükleniyor. Dışarıdaki tehditlerde çok ciddi boyutta arttı.Türkiye’nin yeniden inşasının ancak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı sayesinde kurulabileceğine olan inancımdan dolayı aday adayı oldum.Hatay’ın sorunları bellidir, Hatay için yapılacak çalışmalar ve projeler bellidir. Hatay’ın nın gelişmesi ve büyümesi manasında yapılacak projeler bellidir. Bize görev verildiği noktada, yapılacak ve acele çözülmesi gereken projeleri hayata geçirilmesini sağlamaktır. Onlar için varımızı yoğumuzu ortaya koymaktır. Gece gündüz bu projelerin yapılması için çalışmaktır. Her zaman, ’elinizi taşın altına koyun’ derler. Bende, tüm samimiyetimle söylüyorum.

Partim, parti örgütüm ve bu memleket için bedenimi ortaya koymaya hazırım.2015 seçimleri Kurtuluş Savaşı kadar önemli bir seçimdir.Bu seçim bir parti meselesinden ziyade memleket meselesine dönüşmüştür” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, ziyaretten dolayı duyduğu memnuyeti dile getirerek Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu’na teşekkür etti, başarılar diledi.
Ziyaret karşılıklı sohbet ortamında devam etti.

1 2

Önceki İçerikDEVAM EDEN OKUL İNŞAATLARINA İNCELEME
Sonraki İçerikChp Belen’den Kadınlar Günü Şöleni