Tuğba Ulutaş İTSO Yönetimini ziyaret etti

Ak Parti Hatay milletvekili aday adayı Tuğba Ulutaş İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO olarak böglemize değer katacak tüm projelerde olmak, istiyoruz. Bu bağlamda, kim aday olursa olsun, önemli olan bu memlekete hizmet verebilmesidir. Oda olarak her partiye eşit mesafedeyiz” dedi. Ak Partiden milletvekili aday adayı olan Makine Yüksek Mühendisi Tuğba Ulutaş’ın mesleği gereği iş dünyasına, sanayiye yakın olduğunu, sorunları da yakından bildiğine işaret etti. Ak Parti Hatay Milletvekili aday adayı Ulutaş Sivil Toplum Kuruluşlarının demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurları olarak yerini aldığını ve önemsediğini ifade ederek, “Özellikle İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, her açıdan bizim çalışmalarımızda önemli bir yer tutacağını şimdiden söyleyebilirim. Sorunların belirlenmesi ve çözümünde birlikte çalışarak yaşadığımız kente hizmet ederken birlikte hareket edebileceğimiz en önemli odaların başında İTSO gelmektedir. Mesleğim gereği sanayicinin, işletmecinin, sıkıntılar ve sorunlarına yabancı değilim. Çözümü yolunda birlikte hareket ve istişare benim önemsediğim unsurların başında geliyor” dedi. Ak Pati Hatay milletvekili Tuğba Ulutaş’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Necat Özkaya ve Muhsin Yeter de hazır bulundular.

tuğba ulutaş itsoyu ziyaret etti1 (1) tuğba ulutaş itsoyu ziyaret etti1 (2) tuğba ulutaş itsoyu ziyaret etti1 (3) tuğba ulutaş itsoyu ziyaret etti1 (4) tuğba ulutaş itsoyu ziyaret etti1 (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.