Nazmi Erol Ticaret Borsası’nı Ziyaret Etti

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası nedeniyle kurum ve mükellef ziyaretleri kapsamında İskenderun Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

İskenderun Ticaret Borsası yönetim kurulu ve Genel Sekreter Engin Vayısoğlu’nun çiçeklerle karşıladığı Nazmi Erol, yine ellerinde çiçeklerle geldi ve Ticaret Borsası üyelerine bol kazanç temennisinde bulundu.
Oldukça sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, ziyaretlerde mükelleflerin sıkıntılarını ve önerilerin dinlediklerin belirterek şöyle dedi: “mükelleflerimizin sıkıntıları, önerileri varsa onları dinlemek amacıyla sizleri ziyaret etmekten gurur duyuyoruz. Bu sebeple mükelleflerimize önümüzdeki yıllarda nice karlı yıllar temenni dileklerimizi iletiyoruz.”

İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha fazla vergi vererek ülkenin kalkınmasına katkı sunmak adına bol kazançlı bir yıl olması temennisinde bulundu ve şöyle konuştu: “Vergi devletimizin en büyük kaynaklarından birisi olup, bu sebeple vergi kalkınmamızın en büyük kaynağıdır. Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan vergi haftası etkinlikleri Sayın başkanımızın ve diğer maliye yetkilerinin katılmasıyla borsamıza bizde hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Üyelerimize bol kazançlar diyoruz ki, çok kazanç olur hem vergi versin hem de ülkemiz kalkınsın. “

Screenshot_1 Screenshot_2

Önceki İçerikGrip Salgınına Karşı “Bol sıvı tüketin ve istirahat edin”
Sonraki İçerikGÜLCİHAN’I ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ