Hatay Vergi Dairesi Başkanı Erol İTSO’yu ziyaret etti

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve Vergi Dairesi müdürleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetimini ziyaret ederek, tüm oda çalışanlarının ve üyelerinin vergi haftasını kutladı. Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a ziyaretin anısına çiçek takdiminde bulundu. Vergi Haftası dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcilerini de ziyaret ettiklerini söyleyen Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Verginin ülke ekonomisi ve kalkınmasında çok önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun’un ekonomide Hatay’ın lokomotifi konumunda olduğunu ve verginin büyük bir bölümünün İskenderun’dan karşılandığını belirterek, gerek üyelerimiz gerekse iş adamlarının bu bölgede vergilerini ödeyerek bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını ifade etti. Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ile birlikte Gurup müdürleri Namık Orhan, Ahmet Günçaldı, Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey, Asım Gündüz Vergi Dairesi müdürü Hatem Uğurlu, İskenderun Denetim Gurup müdürü Mehmet Alıcı ve Sahil Vergi Dairesi müdürü Yaşar Beyaz da hazır bulundu. Ziyarette İTSO Yönetiminden Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip üyesi Özcan Aslan, İTSO yönetim kurulu üyeleri Necat Özkaya ve Muhsin Yeter de hazır bulundular.

hatay vergi dairesi başkanı erol itsoyu ziyaret etti (1) hatay vergi dairesi başkanı erol itsoyu ziyaret etti (2) hatay vergi dairesi başkanı erol itsoyu ziyaret etti (3) hatay vergi dairesi başkanı erol itsoyu ziyaret etti (4)