İskenderun Belediyesi engelli ve yaşlı vatandaşların evine temizlik hizmeti devam ediyor

İskenderun Belediyesi şehrimizde bulunan ibadethane ve okul temizliği çalışmalarından sonra engelli ve yaşlı vatandaşların evine temizlik hizmeti götürmeye devam ediyor. Temizlikte sınır tanımadıklarını söyleyen İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük,”vatandaşlarımızın uygulamadan memnun olduklarını görmek bizi teşvik ediyor. Cami, cemevi, kilise ve okullardan sonra özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın evlerinin temizliğini Belediye Temizlik ekiplerimiz yapıyor.

Evini temizleyemeyecek durumda olanlara öncelik veriyoruz. Önümüzdeki günlerde 2 aracımızı Temizlik Timi olarak hizmete sokacağız. Böylelikle hizmetimize ivedilik kazandıracağız. Daha çok vatandaşımıza ulaşmış olacağız”dedi. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, güçten düşen yaşlı vatandaşlar ile fiziksel koşullar nedeniyle temizlik yapamayan engellilerin talepleri doğrultusunda Modernevler, Denizciler ve İsmet İnönü Mahallelerinde vatandaşların evlerinin temizlik çalışmalarını sürdürüyorlar.

Ekiplere başvuruda bulunan yaşlı ve yürümekte zorluk yaşayan bir vatandaşımız duygularını şu şekilde ifade etti; “çok yaşlandım ve kimsemde yok. Evimde temizlik yapamaz oldum. Temizlikçi tutacak maddi gücüm de yok. Komşum vasıtasıyla İskenderun Belediyesine haber gönderdim. Ertesi gün 3 tane temizlik görevlisi evime geldiler ve evimi tertemiz yaptılar. Allah herkesten razı olsun. Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyorum. Bizleri düşünerek böylesine bir hizmeti yaptığı için”diye konuştu.

temizlik 2 temzilik 3 temzilik 4

Önceki İçerik“Hz.Muhammed’in(SAV) örnek şahsiyeti ve günümüzde insan ve toplum ilişkileri”konulu konferans
Sonraki İçerik”Çanakkale ruhu” konulu kompozisyon yarışması