Dr. Ender Çolakoğlu Sarıseki’de Partililerle Buluştu

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu Sarıseki mahallesinde partililerle buluştu.
Dr. Ender Çolakoğlu Sarıseki mahallesinde düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi.

Denizciler mahallesinde düzenlenen toplantıya çok sayıda partili katıldı. Partililer Dr. Ender Çolakoğlu’nu yoğun ilgi ve coşku ile karşıladılar.

1

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun tempoyla hız kesmeden devam ediyor. Tüm partilileri, ilçeleri, ilçelerdeki muhtarlıkları, mahalleleri, ilçe teşkilatlarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Dr. Ender Çolakoğlu, Sarıseki mahallesinde düzenlenen toplantıda partililerle sohbet etti. Sorunlarını dinledi.
Sarıseki mahallesinde gerçekleşen toplantıda konuşan Çolakoğlu; ”Cumhuriyet Halk Partisi doksan yıllık bir çınardır. Örgütün motivasyonunu sağlayacak en önemli şey kişinin değer görmesidir. Partide emeği geçen tüm insanlara değer verilmesi, partinin karar mekanizmalarında söz sahibi olduğunun hissettirilmesi, milletvekilini sen seçeceksin denilmesi gerekmektedir.Yaşamın her alanında insan odaklı, insan öncelikli, eşitlikçi, partimizin sol politikalarının halka anlatılması gerekmektedir.Partimizin savunduğu değerleri halkımızla paylaşacağız. Bizlere düşen en önemli görev bu olmalıdır. Artık yeni bir dönemi birlikte başlatmalıyız. CHP’liler olarak; devrimci, demokratik ve çağdaş sol değerleri geliştirmek, militarizme, ırkçılığa ve emperyalizme karşı mücadelenin ön saflarında yer almak zorundayız. Misyonumuzun gereği budur.
Halka güven veren tarzda siyaset yapmayan, insan ilişkilerinde güven ve dayanışmayı esas almayan bir güç kitleler nezdinde de inandırıcı olamaz.

CHP’de kişi ya da grupların hakimiyeti değil, tabandan parti yönetimine kadar, tüm birimlerinde demokrasinin hakim olması gerektiğine inanıyoruz. Halka rağmen siyaset değil halkımızla birlikte geliştirilen siyaseti önemsiyoruz. Halkımızın siyasete katılımını sağlamak için partinin demokratik işleyişini olmazsa olmaz görüyoruz.

Ülkemizin demokratikleşmesinde, hukukta, eğitimde, sağlıkta, çalışma hayatında, sosyal devlet olmada ve ekonomide, laikliğin uygulanmasında ve eşit yurttaşlıkta, komşularımızla barışın yeniden tesis edilmesinde CHP öncülüğünde sol bir iktidara ihtiyaç vardır.

Cumhuriyet Halk Partisi solcuların, dil, din, mezhep, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin çalışanların ve hayatı yaratanların partisidir.

Bu görüşler ışığında mücadelemiz önündeki engelleri aşacağımıza ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağımıza inanıyorum.

Örgütle, emekle, bilgiyle, erdemle, inançla, yürekle hep birlikte iktidara yürüyeceğiz” dedi.

IMG_0442 IMG_0440 IMG_0402 2 1

Önceki İçerikRitim Duygusuyla Kültürlerarası Etkileşim Projesi
Sonraki İçerikİş Edindirme Projesi Kapsamında Çapa Makine’leri Hak sahiplerine Teslim Edildi