Sizin mutluluğunuz için çalışıyoruz 14 Şubat sevgililer gününüz kutlu olsun

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,14 Şubat Sevgililer gününde sevenlerin mutluluğuna ortak oldu.

Hafta sonundan itibaren şehrin muhtelif yerlerinde billboardlarda yer alan “sizin mutluluğunuz için çalışıyoruz 14 Şubat sevgililer gününüz kutlu olsun” yazılı afişler dikkat çekti.

Özellikle gençler tarafından çok beğenilen mutlu insanların şehri İskenderun yazılı billboard için Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür eden gençler; Belediye Başkanımızın bu jesti bizleri mutlu etti.

Belediye Başkanı yaşamın her anında bizlerle olmalı diyerek duygularını ifade ettiler. Bu özel gün için Belediye Nikâh Salonunda bulunan çiftleri de unutmayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, nikâhı kıyılan çiftlere kırmızı güllerden oluşan kalpli vazo hediye etti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil daha sonra gazeteci-köşe yazarı Nuri Erdener’in kızı Gülşah Erdener-Serhat Akın çiftinin nikâhı kıydı. Sevginin büyük değer olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Seyfi Dingil; bu değere sahip çıkmak için sabırlı olmanız gerekiyor. Evliliğe atacağınız ilk adımla birlikte birbirinize karşı hep saygılı ve sabırlı olun. Sizleri tebrik ediyorum ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Screenshot_4 Screenshot_5 Screenshot_6 Screenshot_7