Hatay Dulkadiroğulları Kültür Derneği Başkan Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kuruluş çalışmalarını tamamlayarak dernek statüsüne kavuşan Hatay Dulkadiroğulları Kültür Derneği yönetici ve üyelerini makamında kabul etti.

Hoş sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette dernek adına bilgiler veren Dulkadiroğlulları Kültür Derneği Başkanı Mehmet Bebek, amaçlarının 224 yıl dünya tarihine ismini altın harflerle yazdırmış ecdadımız Dulkadiroğlu Devletinin torunları olarak sılayı rahim ruhuyla mensuplarımızın kültürel, ekonomik ve sosyal birlikteliklerini sağlamak olduğunu söyledi. Başkan Mehmet Bebek Nisan ayı içerisinde özel bir organizasyon düzenleyerek açılışa Genel Başkan Hakan Türker Dulkadiroğlu ve beraberindeki heyetinde katılacağını sözlerine ekledi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini ve vatandaşlarımızın bir çatı altında kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunmalarının yararına dikkat çekti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarda derneklerin her zaman görüşlerine açık olduklarını ifade ederek, bu anlamda sizlerden destek bekliyorum. Hep birlikte hoşgörünün hakim olduğu tüm kesimlerin bir arada kardeşçe yaşadığı bir şehir inşasında herkese eşit şekilde görevler düşmektedir dedi.

Screenshot_1 Screenshot_2