Nazım Culha Karaağaçspor Yönetimi ve sporcularını ziyaret etti

“Karaağaç toprağıyla da, futboluyla da oldukça verimli”

Arsuz’u sporda da cazibe merkezi yapma hedefiyle hareket eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaçspor’un yönetici kadrosu ile başarılarıyla göz dolduran sporcularını ziyaret etti. Karaağaçspor Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada, yeni İsmaillerin, Selçukların ve Feritlerin yetişmesi için büyük emek harcayan Karaağaçspor Yönetimi’nin taleplerini dinleyen Başkan Nazım Culha’ya başkan yardımcısı Sedat Deveci ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

IMG_3892

Karaağaçspor Sahası’na zemin incelemesi;

Karaağaçspor Sahası’nın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından oynamaya elverişsiz olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldığını ifade eden Başkan Culha, sahanın yeniden modernize edilmesi ve takımın iç saha maçlarını kendi sahasında oynayabilmesi için gerekli girişimlerde bulunduğunu dile getirdi.
Konuyu Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ile görüştüğünü ve sahada zemin incelemesi yapmak üzere bir heyet gönderileceğini ifade eden Culha, heyetin yapacağı incelemelerin ardından hazırlanacak olan raporun sonucuna göre de sahanın durumunun netleşeceğini dile getirdi.

“Yeni İsmailler, Selçuklar ve Feritler yetişiyor”

1. Amatör Küme U-16 Ligi’nde Payas Belediyespor’u 5-0 gibi bir skorla yenen futbolcuları da tek tek tebrik eden ve onlarla gurur duyduğunu dile getiren Başkan Nazım Culha, “Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bugün desteğimizi ve yanlarında olduğumuzu ifade etmek amacıyla Karaağaçspor’u ziyaret ediyoruz. Gerek yönetim, gerekse teknik heyet profesyonelce ve büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiriyorlar. Belediye olarak gücümüz doğrultusunda sporu ve sporcuyu destekliyoruz. Payas Belediyespor’u 5-0 yenen sporcularımızı ve hocamızı skordan dolayı tebrik ediyorum. Karaağaçspor’u bu anlayışla ve bu yönetimle yakın bir gelecekte kendi kategorisinde en üst düzeyde göreceğimize inanıyorum. Karaağaç Mahallemiz, toprak olarak da, futbolcu olarak da oldukça verimli bir toprak. Bu nedenle, bu takımdan daha çok İsmailler, Selçuklar ve Feritler çıkacak” dedi.

10 futbolcu transferi yolda;

Gaziantepspor’a gönderdikleri Batuhan Necioğlu’nun ardından yaklaşık 10 futbolcunun da transfer görüşmelerinin sürdüğünü dile getiren Karaağaçspor Kulüp Başkanı Eyüp Sağır ise, “Yönetimim adına göreve geldiği günden itibaren Karaağaçspor’u üç defa ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Nazım Culha’ya teşekkür ederim. Ziyaretinizden dolayı çok mutluyuz. Geçmişte hiçbir siyasetçi Karaağaçspor ile ilgilenmedi.

Nazım Bey ise bize verdiği her sözü tuttu. Tesislerimizde maç oynanmamasının nedenini ise geçmişteki yönetimlere mal etmek istiyorum. Tesisimizin biran önce modernize edilip, sporcularımızın hizmetine açılmasını istiyoruz” dedi.

IMG_3943 IMG_3928 IMG_3898 IMG_3892

Önceki İçerikKanatlı Caddesinde Tarafik Kazası
Sonraki İçerikTicaret heyeti Güney Korey’e yeni iş bağlantıları için gidiyor