CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ecz. Ali ASLAN İskenderun Güney Eğitim Vakfını ziyaret etti

Ecz. Ali ASLAN, İGEV Başkanı Şefik Uyar, yönetim kurulu üyeleri ve öğrencilere zaman ayırıp kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti.

Eğitime gönül vermiş, başarılı ancak ekonomik olanakları sınırlı olan gençlere okuma imkânı sunan İGEV eğitim gönüllüleri ve yönetim kurulunu kutluyorum, yaptıkları bu kutsal görevden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

unnamed (1)

Ecz. Ali ASLAN 2015 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayıyım. Bu ziyaretteki amacım siyasi konuşmalar yapmaktan ziyade siz değerli dostlarımın, yönetici arkadaşlarımızın, sevgili öğrenci kardeşlerimizin ve kurum olarak İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın kurumsal olarak fikir ve düşüncelerini, görüşlerini almak için buradayım. Hatay özelinde ve Türkiye genellinde neleri düzeltmemiz gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunmak, desteklerini istemek, görüş ve önerileriniz varsa sizlerden bunları dinlemek için buradayım dedi.

Burası bir sivil toplum örgütü farklı siyasi görüşten yönetici ve üye arkadaşlarımızın bulunduğu yer olması sebebiyle siyasi parti rozetimi çıkartıp geldim. Ben herkesin milletvekili olmaya adayım, ben herkesin sorunlarına çare olmak için adayım, Türkiye’ nin Hatay’ın ve özelinde İskenderun’umuzun sorunlarınızı çözmek için adayım. Sizlerle birlikte omuz omuza mücadele ederek İskenderun’umuzun Hatay’ın ve Türkiye’nin sorunlarını çözeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Ecz. Ali ASLAN tüm gençlerimizin çağdaş, bilimsel ve parasız bir eğitim alması için adayım. Çocuklarımız sokakta dövülerek öldürülmesin diye adayım, halkımızın demokratik tepkilerinde, biber gazına, tomaya maruz kalmasın diye adayım. İşçimizin anlının teri kurumadan emeğinin karşılığını alması için adayım. Emeklimizin, memurumuz, tüm çalışanlarımız ve toplumun tüm kesimlerinin huzur ve güven içerisinde yaşaması için adayım. Çağdaş bir hukuk sistemi için adayım. Parasız sağlık için adayım. Kadın bedeni üzerinden siyaset yapılmasına karşı olduğum için adayım dedi.

İskenderun Çevre Koruma Derneği yönetim kurulu üyesi olan Ecz. Ali ASLAN İskenderun Körfezinde yapılması planlanan 14 adet Termik Santralde Afrika’nın adi kömürü ve Avrupa’nın eski teknolojisi kullanılarak, dövizlerimizin yurtdışına akıtılacağını bunun sonucunda çevre sorunları oluşacağını ve önümüzde ki yıllarda kanser ve solunum yolları hastalıklarında önemli derecede artış olacağını bu güzel coğrafyada dalından meyve, sebze yiyemeyecek noktaya geleceğiz dedi.

Her zaman sivil toplum örgütlerinin yanında oldum ve olmaya devam edeceğim. Çalışmalarınızın çok önemli ve anlamlı buluyorum dedi.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı başkanı Şefik Uyar İGEV olarak İskenderun’ da öğrenci yurdu açmak gibi bir çalışmalarının olduğunu ve gelinen noktayı CHP Milletvekili Aday Adayı Ecz. Ali ASLAN ’a aktardı. Bu dönemde de öğrencilere burslarla katkı sağladıklarını ifade etti.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı başkanı Şefik Uyar ise konuşmasını söyle sürdürdü; bu topraklarda yetişmiş bizlerle iç içe olan halkın içinden ve İskenderun halkının sevdiği bir kardeşimizin bizleri ziyaret etmesi bizleri mutlu etmiştir. İskenderun Güney Eğitim Vakfı olarak ben ve yönetim kurulu üyeleri, Ecz. Ali ASLAN ‘a ziyaretinden dolayı memnuniyetimizi belirtir başarılar dileriz dedi.

unnamed unnamed (1) unnamed (5) unnamed (4) unnamed (3) unnamed (2)