İskenderun Belediye Meclisi Toplantı

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplandı.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce söz alan Belediye Meclis Üyesi Abit Erol, semt pazarları konusuna değinerek çalışmaların son durumu hakkında Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından değerlendirilme yapılmasını istedi.

IMG_0075

 

Başkan Seyfi Dingil; ”Semt pazarlarını revize ediyoruz. Şehir içerisinde yeni semt pazarları yapabileceğimiz arsalar bakıyoruz. Semt pazarları bizim için önem arz ediyor. İstiyoruz ki, semt pazarlarının otoparkı olsun, çevre düzenlemesi olsun. Vatandaşlarımız öyle çamur içerisinde pazarlarda gezmesinler”dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çöp konusunun çözüme kavuşturulacağını ifade ederek Hatay Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşerek sorunu çözeceğiz diyerek kamuoyunda yanlış yorumlamaların yapılmaması gerektiğini ifade etti. Daha sonra gündemin 1.maddesine geçildi. Banka ATM Makinesi tahsis ücretlerinin arttırılması teklifi meclis tarafından Bütçe Komisyonuna havale edildi. Gündemin 2.maddesinde ise Belediyemiz mülkiyetinde bulunan Sosyal Tesislerin bir kısmının faydalanma ve kullanma hakkının devri konusu oy çokluğu ile kabul edildi.

IMG_0166 IMG_0106 IMG_0164 IMG_0083 IMG_0161 (1) IMG_0078 IMG_0157 IMG_0076 IMG_0075