Gözcüler su terfi merkezine jeneratör kurulumu yapıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi’nde ki su terfi merkezlerine jeneratör kurulumunun yapıldığını duyurdu.

HATSU Genel Müdürlüğü, ilçe ve beldelerden devredilen içmesuyu terfi merkezlerini yenileme çalışmaları kapsamında Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi’nde ki 3 su terfi merkezinin bakımının yapıldığını ve jeneratörlerin kurulumunun yapılarak faaliyete geçirildiğini açıkladı.

GÖZCÜLER MAHALLESİ, JENERATÖRLER İLE RAHATA KAVUŞTU (1)

Terfi Merkezlerinin daha temiz olmasına özen gösteren HATSU ekipleri, binalarının boya ve bakım işlerini yaparak daha sağlıklı bir ortam haline getirilmesini sağladı. Ayrıca terfi merkezlerine kurulan jeneratörlerin olası su baskınlarına karşın 50 cm yükseklikte yapıldığı ve kullanılan bağlantı kablolarına ise dışarıdan gelebilecek etkenlere karşı koruyucu spiral takılarak sağlamlaştırıldığı belirtildi.

İdare, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın yapmış olduğu yenileme çalışmaları kapsamında o bölgedeki vatandaşların rahata kavuştuğunu ve bütün Hatay’da ki vatandaşların su sıkıntılarına çare bulmaya devam edildiğini açıkladı.

GÖZCÜLER MAHALLESİ, JENERATÖRLER İLE RAHATA KAVUŞTU (5) GÖZCÜLER MAHALLESİ, JENERATÖRLER İLE RAHATA KAVUŞTU (4) GÖZCÜLER MAHALLESİ, JENERATÖRLER İLE RAHATA KAVUŞTU (3) GÖZCÜLER MAHALLESİ, JENERATÖRLER İLE RAHATA KAVUŞTU (2) GÖZCÜLER MAHALLESİ, JENERATÖRLER İLE RAHATA KAVUŞTU (1)