166 PROJE HATAY’A HAYAT KATACAK

Seçildiği günden bu yana ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşın taleplerini dinleyen Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, taleplere cevap olarak hazırladığı 166 projeyi bu hafta sonu açıklayacak.

7 aydır üzerinde kapsamlı ve titiz bir şekilde çalışma yürüten Başkan Savaş, altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan yol çalışmalarına, kültürel aktivitelerden spor faaliyetlerine kadar bu dönem hayata geçireceği projeleri 31 Ocak Cumartesi saat 14.00’te Ottoman Otel’de(Antakya) halka sunacak.

HAZIRLANAN 166 PROJE HATAY’A HAYAT OLACAK (1)

Hatay’ın tarihini, medeniyetlerini, kültür ve gastronomi unsurlarını daha da canlandırmak için İsviçre, Hollanda gibi ülkelerden gelen partnerlerle hazırlanan bu projeler Hatay halkının huzuru ve geleceği için hayata geçirilecek.

Hatay halkına daha kaliteli hizmet etmek ve Hatay’ın geleceğini daha müreffeh bir düzeye taşımak için düzenlenen bu toplantıya tüm halkımız davetlidir.

HAZIRLANAN 166 PROJE HATAY’A HAYAT OLACAK (5) HAZIRLANAN 166 PROJE HATAY’A HAYAT OLACAK (4) HAZIRLANAN 166 PROJE HATAY’A HAYAT OLACAK (3) HAZIRLANAN 166 PROJE HATAY’A HAYAT OLACAK (2) HAZIRLANAN 166 PROJE HATAY’A HAYAT OLACAK (1)

Önceki İçerikCHP Hatay Milletvekili aday adayı Ecz. Ali ASLAN seçim çalışmalarını sürdürüyor
Sonraki İçerikCHP Milletvekili Aday Adayı Çolakoğlu, Kumlu ‘da Partililerle Buluştu