İTSO yönetimi ABD’de ticari ve kültürel temaslarda

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve iş adamlarından oluşan kafile, Amerika Birleşik Devletlerine düzenlenen geziye katıldılar İş gezisinde İTSO üyeleri ABD’nin önemli ticaret merkezleri olan Newyork, Laswegas gibi şehirlerde üst düzey yetkililerle görüştüler.

abd gezi2

İTSO üyeleri ABD’nin Newyork şehrinde Türk Amerikan Ticaret Odası (TACCI) Başkanı Ali Koçak ile görüştü. İTSO Heyetini son derece samimi bir şekilde karşılayan ve ağırlayan Türk Amerikan Ticaret Odası Başkanı Ali Koçak, İskenderun ve Hatay’ın Türk ekonomisi ve konumu açısından son derece önemli olduğunu vurguladı ve İTSO heyetine her türlü girişimlerde destek olacağını vurguladı. İTSO Yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu ziyaretin anısına Türk Amerikan Ticaret Odası Başkanı Ali Koçak’a kaheve ve vincan takımından oluşan plaketi takdim etti.

İTSO heyeti ABD gezisi kapsamında Laswegas şehrinde düzenlenen (SONEXPO) inşaat fuarını da gezme ve inceleme fırsatı buldular. Gezinin oldukça olumlu geçtiğini belirten İTSO yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu, “İTSO heyeti olarak ABD’nin değişik şehirlerini gezme ve görme imkanımız oldu. Burada üst düzey heyetler tarafından karşılandık. Türk-Amerikan Ticaret Odası ile ikili görüşmelerimiz oldu ve oldukça olumlu geçti diyebiliriz. Bunun yanında Laswegas şehrinde düzenlenen SONEXPO inşaat fuarını da gezerek, iki ülke arasında inşaatlarda kullanılan malzemeleri de görme ve inceleme fırsatımız oldu. Gezinin çok verimli geçtiğini söyleyebiliriz” dedi. İTSO Heyeti ABD’de ziyaret kapsamında Sandiago, Newyork, Newjersy, Los Anceles, Nawada, Laswegas, Holowod gibi şehirleri de gezme ve görme imkanı buldular.

İTSO’nun ABD gezisinde İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Gassan Kuran, Okan Belli, Muhsin Yeter, İTSO Meclis üyeleri Müfit Tennioğlu, Ali Çitanak, Fuat Keser, Necdet Tatlı, İş adamı Sabahattin Uygun olmak üzere iş dünyasından 35 kişi kafilede hazır bulundular.

abdgezi12 abd gezi2 abdgezi10 abdgezi7 abdgezi4 abdegezi13