Defne, Kumlu, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından Defne, Kumlu, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Defne sınırları içerisinde HBB Fen İşleri ekipleri, Esentepe Kavşağı’ndan Çekmece Caddesi’ne kadar yapılan asfalt temizleme çalışmalarının ardından sıcak asfalt serme çalışmalarını gerçekleştirirken, aynı zamanda Uğur Mumcu Alanı’na giden yolda da asfalt temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ayrıca Defne’ye bağlı Sinanlı ve Batıayaz mahallelerinde de çalışmalarına devam ediyor.

HBB, YOL ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR (1)

Arsuz ve Samandağ’da da hizmetlerini sürdüren HBB, Samandağ’da Atatürk Mahallesi’ne bağlı Muammer Aksoy Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına devam ederken yine aynı mahalleye bağlı İlkokul Caddesi’nde PMT(çakıl) serilip Bordür döşeniyor.

Arsuz’da ise, Arpagedik, Höyük, Avcılarsuyu ve Haymaseki mahallelerinde asfaltlama çalışmaları tamamlanırken Konacık-Arsuz yolu arasında sıcak asfalt dökme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri ekipleri ayrıca Kumlu merkezde olan Sami Oytun Caddesi’nde yol açma ve zemin serme çalışması gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yapan HBB Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanında olan her yolda ve her mahallede asfaltlama çalışması gerçekleştireceklerini ifade ederek, Hatay’a düzgün ve tertemiz yollar kavuşturmak için canla başla çalıştıklarını belirtti.

HBB, YOL ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR (9) HBB, YOL ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR (8) HBB, YOL ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR (7) HBB, YOL ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR (6) HBB, YOL ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR (5) HBB, YOL ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR (1) HBB, YOL ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR (3) HBB, YOL ÇALIŞMALARINDA DUR DURAK BİLMİYOR (4)