BAŞKAN SAVAŞ’TAN İNŞAAT SANAYİSİ’NE TAM DESTEK

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş, İnşaatçılar ve Boyacılar Odası aynı zamanda İnşaat Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Alakuş’u ağırladı.

Kısa adı HATMEK olan Hatay Mesleki Eğitim Kursları binasında sohbet havasında geçen ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Alakuş, Hatay’ın estetik görüntüsün daha düzgün ve özenli olması için çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, inşaat meslekleri yapan mermerciler, inşaat malzemeleri satıcıları, taş işleme, parke imalatçıları ve bütün inşaat işi ile uğraşan esnafın biraraya getirilmesi için Yayladağı yoluna yapılacak olan İnşaat Sanayisi için Hatay Valiliği ile görüşme yaptıklarını ve onay aldıklarını belirtti.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN İNŞAAT SANAYİSİ’NE TAM DESTEK

Şehrin estetiği ve inşaatçıların belli bir alanda daha düzenli olabilmeleri açısından da önemli bir çalışma olacağını ifade eden Başkan Alakuş, hayata geçirilecek olan bu projenin Hatay’a birçok yönden katkısı olacağını belirtti.

Şehrin görüntüsünün ferahlaması ve trafik akışının rahatlaması açısında kurulacak olan bu sanayinin il için hayırlı olmasını dileyen Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak verilebilecek desteklerden kaçınmayacaklarını ifade etti.