Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Heyeti Başkan Dingil’i Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan TAÇOY, beraberindeki heyet ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

Bakan TAÇOY, buraya gelmeden önce İskenderun Limanını ziyaret ettim. Açıkçası gurur duydum. Ayrıca İskenderun Belediyesinin Marina projesi var. Gerçekten şehir adına, bölge adına güzel olacaktır. Bu hizmetlerle İskenderun bir çekim noktası haline gelebilir dedi.

Screenshot_1

İskenderun ile Kıbrıs arasının 90 km olduğuna dikkat çeken KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan TAÇOY, İskenderun’da Gördüğüm Kamu ile iş adamları arasında olumlu bir diyalog var. Bunun şehre yansıması olacaktır. Bundan böyle İskenderun ile Kıbrıs arasında bir köprü olmasını istiyoruz dedi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İskenderun ilk defa iktidarla buluştu. Sorunlar varsa çözümü de vardır. Biz ağlamaya gelmedik.

Yakın zamanda İskenderun bölgenin yıldızı olacak dedi. Daha sonra KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan TAÇOY Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e günün anısına hediyeler verildi.

Screenshot_3 Screenshot_1 Screenshot_2

Önceki İçerikDr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulunda Karne Töreni Düzenlendi
Sonraki İçerikDuygu istismarcılarına yönelik çalışmalar devam ediyor