Chp Belen İlçe Teşkilatından birlik beraberlik mesajı

Chp Belen İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla gündemi değerlendirerek birlik mesajı verdi.

Parti binasında gerçekleşen basın toplantısına İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve cok sayıda parti üyesi katıldı. Basın açıklamasını Chp Belen ilçe Teşkilatı adına Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayrakdar yaptı. Başkan Bayrakdar sözlerine ülke gündemini değerlendirerek başladı. Yapılan haksızlıkların karşısında duracak tek gücün Cumhuriyet Halk Partisi olduğuna dikkat çeken Bayrakdar “Chp Belen İlçe Teşkilatı olarak kadın kollarıyla ve gençlik kollarıyla top yekûn mücadeleye devam edeceğiz. Chp Belen İlçe Teşkilatı bu noktaya dayanışma ile birlik beraberlik içerisinde gelmiş ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne emek verenleri unutmamış ve unutturmamıştır. Cumhuriyetimizin eşitlik ilkesini esas alarak kimseye ayrıcalıklı davranmamıştır. Chp Belen İlçe Teşkilatı da bu ilkeyi benimseyerek kimseyi dışlamamış karşılıksız destek vermiştir.

Screenshot_1

Chp Belen İlçe Teşkilatı olarak halkımızın sorunlarını kendi sorunu bilip çözüme ulaştırmak için çalışmaktan vazgeçmedi ve vazgeçmeyecektir. Engeller elbette ki olacaktır. Önemli olan bu engelleri sabırla ve sırt sırta vererek menfaat gözetmeksizin aşmaktır. Yürüdüğümüz bu yolda siyasi duruşumuzdan ödün vermeyeceğimizi bir kez daha belirtiyoruz.

Chp Belen İlçe Teşkilatı’nın yaptığı çalışmalar ortadadır. At gözlüğü misali yapılan çalışmaları ısrarla görmek istemeyen veya görüp hazmedemeyenleri vicdanları ile baş başa bırakıyoruz. Biz zaten yaptığımız hizmetleri ve çalışmaları birileri görsün ve birileri duysun diye yapmıyoruz. Takdir de teşekkür de beklemiyoruz. At gözlüğünü inatla çıkarmak istemeyen arkadaşlara sesleniyorum. Amacımız hizmettir. Gölge düşürmek isteyen her kim olursa olsun buna engel olmaya gücü yetmeyecektir.

Her türlü fedakârlığı yaparak ayrım yapmadan gecesini gündüzüne katan ve kendisi için hiç bir şey istemeyen ilçe başkanımız Sn. Fevzi Yüksel’in yönetimiyle, kadın ve gençlik kollarıyla yanındayız. Ve yanında olmaya devam edeceğiz.

Sözlerime son verirken şunu belirtmek istiyorum. Chp Belen Ailesi’nin büyümesi kişiye bağlı değildir. Bu büyümeyi aile olarak gördüğümüz sizlere yani Belen halkına borçluyuz. Desteğini esirgemeyen başta İlçe Başkanımız Sn. Fevzi Yüksel olmak üzere tüm parti üyelerimize ve basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Screenshot_5 Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

Önceki İçerikUlaşım Master planı İskenderun çalıştayı gerçekleşti
Sonraki İçerikMEZARLIKTA CESED BULUNDU