YOĞUN TEMPODA ÇALIŞMA SERGİLİYORUZ

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları ve kurum müdürleri eşlerini Büyük Antakya Otelinde konuk etti.

Büyük Antakya Otelinde ev sahipliğini Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin yaptığı birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yüksel ve kurum müdürleri ile eşleri katılım gösterdi.

Başkan Kimyeci Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Kurum Müdürleri ile eşlerini konuk etti  (1)_1024x683
Gecede konuşma yapan Başkan Kimyeci, birlik, beraberlik ve dayanıma yemeğine belediye meclis üyelerinin, kurum müdürleri ile eşlerinin iştirak etmesinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederek, “Antakya Belediyesi ailesi olarak Antakyamıza en iyi hizmeti sunmak için hep beraber dayanışma içerisinde çalışıyoruz.

Hemşehrilerimizin gönüllerinde bir kum tanesi kadar hoş seda bırakabilmemiz bizler için çok önemlidir. Antakya Belediyesinin kurulduğu ilk günden itibaren gerek meclis üyelerimizle, gerekse daire müdürlerimizle yoğun tempoda çalışma sürdürüyoruz. Belediye olarak elde etmiş olduğumuz başarı tamamı ile siz değerli konuklara aittir. İnşallah bu birlikteliğimiz bozulmaz ve önümüzdeki süreçte daha fazla, daha güzel hizmetler sunmak yine bizlere nasip olur. Antakya Belediye Meclis üyelerimizin hizmetlerin sunulmasında göstermiş oldukları katkıdan dolayı da teşekkür ediyorum. Örnek alınacak bir belediye meclisimiz var. Bundan ne kadar gurur duysal azdır” şeklinde konuştu.

AK Parti, CHP ve MHP grupları adına söz alan meclis üyeleri, gecede yaptıkları konuşmada, bu birlikteliğin her zaman süreceğini, ortak hedefin Antakya’ya hizmet sunmak olduğunu ifade ederlerken, Başkan Kimyeci’nin böylesi anlamlı bir buluşmaya öncü olmasından dolayı teşekkür ettiler.

Düzenlenen yemekte ayrıca “Antakya Belediyesi Çalışıyor, Antakya Gelişiyor” adlı program dvd’si katılımcılar tarafından izlendi ve büyük beğeni topladı.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, düzenlenen geceye katılımda bulunan konukları tek tek ziyaret ederek hoş sohbette bulundu.

Başkan Kimyeci Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Kurum Müdürleri ile eşlerini konuk etti  (8)_1024x683 Başkan Kimyeci Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Kurum Müdürleri ile eşlerini konuk etti  (3)_1024x683 Başkan Kimyeci Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Kurum Müdürleri ile eşlerini konuk etti  (2)_1024x683 Başkan Kimyeci Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Kurum Müdürleri ile eşlerini konuk etti  (1)_1024x683 Başkan Kimyeci Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Kurum Müdürleri ile eşlerini konuk etti  (6)_1024x683 Başkan Kimyeci Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Kurum Müdürleri ile eşlerini konuk etti  (7)_1024x683 Başkan Kimyeci Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Kurum Müdürleri ile eşlerini konuk etti  (5)_1024x683 Başkan Kimyeci Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Kurum Müdürleri ile eşlerini konuk etti  (4)_1024x683