Arsuz’da Su sıkıntısı jeneratör ile giderilecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi’nde elektrik kesintisinden dolayı oluşan su sıkıntılarının önüne geçmek için su kuyularına jeneratör kurulacağını duyurdu.

SU SIKINTILARININ ÖNÜNE JENERATÖRLERLE GEÇİLECEK (1)

HATSU Genel Müdürlüğü, İlçe ve beldelerden devredilen içmesuyu terfi merkezlerinin eski teknolojiye sahip olması ve düzenli yapılması gereken bakımların yapılmamış olması nedeniyle bölgede sıkıntıların yaşandığını ve bu sıkıntıların önüne geçmek için Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin gece gündüz çalıştığını bildirdi.

Çalışmaların Arsuz ilçesinde başlatıldığını belirten idare, Gözcüler Mahallesi’nde 3 içmesuyu terfi merkezinin yer tespitinin yapıldığını ve en kısa zamanda jeneratör kurulacağını açıkladı.

HATSU, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın yapacağı bu çalışma ile Arsuzluların rahata ereceğini ve bölgede su sıkıntısının önüne geçileceğini bildirdi.

Arsuz’daki incelemelere HATSU Destek Hizmetleri Daire Başkanı Naman Suadiye ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da katıldı.

SU SIKINTILARININ ÖNÜNE JENERATÖRLERLE GEÇİLECEK (3) SU SIKINTILARININ ÖNÜNE JENERATÖRLERLE GEÇİLECEK (2) SU SIKINTILARININ ÖNÜNE JENERATÖRLERLE GEÇİLECEK (1)