EVİ YANAN AİLEYE BAŞKAN TOKSOY SAHİP ÇIKTI

Yeşilköy Mahallesinde 17 Ocak 2015 günü elektrik kontağından kaynaklanan yangında evi tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen İbrahim Ün ve Ailesine Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy sahip çıktı.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı açıklamada; “Bizim belediyecilik anlayışımız gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen bir cömertlik, darda kalanın acil yardımıdır. Bizim belediyecilik anlayışımız dokunmaktır, hissetmektir ve aşka sorunlara odaklanmaktır” dedi.

e1
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ilke edindikleri; “Uzatılan eli geri çevirmeyen bir cömertlik, darda kalanın acil yardımcısı olma” prensiplerini ispatlarcasına üst üste vatandaşların en çaresiz anlarında yardımına yetişiyor.
Yeni yılın ilk gününde Ocaklı Mahallesinde evleri yanan Çetinkaya Ailesinin yardımına koşan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toskoy; “Hiçbir vatandaşımız kendini yalnız ve çaresiz hissetmesin” diyerek 06 Ocak 2015 tarihinde aşırı yağışlar ve lodosun etkisiyle balıkçı barınağı içerisinde tekneleri ve ağları hasan gören balıkçı esnafına el uzatmıştı.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy son olarak da 17 Ocak 2015 cumartesi günü Yeşilköy Mahallesinde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında evi tamamen kullanılamaz hale gelen İbrahim Ün ve Ailesinin imdadına yetişti.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sefa Aykın’ı da yanına alarak ziyaret ettiği Ün Ailesine öncelikle yaşanan felaketten dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti ve yaraların en kısa sürede sarılacağını can kaybının yaşanmamış olmasının ise sevindirici olduğunu belirtti ve; “Ailemizin başına gelen felaket içinde bulunduğumuz bu kış aylarında durumu daha da zor bir hale getiriyor.

Belediye olarak, ailemizin bu olumsuz şartlardan bir an evvel kurtarılarak, eski sıcak yuvalarına kavuşmaları için ne gerekiyorsa yapılacak. Bizim belediyecilik anlayışımız gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen bir cömertlik, darda kalanın acil yardımıdır. Bizim belediyecilik anlayışımız dokunmaktır, hissetmektir ve aşka sorunlara odaklanmaktır. Şu kış günlerinde darda kalan ailemizin belediye olarak yanındayız” dedi.

e4 e3 e2 e1