Başkan Culha Modern bir kent kuracağız

Culha, gençlerle Arsuz’u konuştu

İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret ederek, sosyal projeleri ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

“Bir Çocuk Da Sen Giydir” kampanyası kapsamında, kendi yarattıkları kaynaklarla, ihtiyaç sahibi çocukları giydirdiklerini söyleyen Yıldız, kış mevsiminin kendini iyice hissettirdiği şu günlerde, çocukları ısıtacak bir mont, ayaklarını sıcak tutacak bir botla onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturabilmek ve yoğun talebi karşılayabilmek amacıyla herkesi kampanyaya destek olmaya davet etti.

IMG_2644--

Sahil Projesi’ne teşekkür

Hedefleri arasında İskenderun Şehir Kulübü Spor Kompleksi kurmak olduğunu da ifade eden Başkan Semir Yıldız, “İskenderun’da herkes birbirini tanıyor, ama tek çatı altında toplanamıyor. Bizler bu eksiği kapatmak, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla kulübümüzü kurduk. Yeni kurulmuş bir dernek olmamıza rağmen 90 üye sayısına ulaştık. Bu sayının giderek artacağını düşünüyoruz. Yardım derneği değiliz, ama sosyal projelere imkânlarımız dâhilinde devam edeceğiz” dedi.

Başkan Nazım Culha’ya ‘Sahil Düzenleme Projesi’nden dolayı teşekkür ederek, projenin ilçeye nefes aldıracağını ve modernleşmesine de katkı sunacağını ifade eden Yıldız, istihdama katkı sunabilmek amacıyla ilçede bacasız sanayi yatırımları için bir organize sanayi bölgesi kurulması talebinde bulundu.

“Modern bir kent kuracağız”

Üretim ve istihdam yaratmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de çok konuşulan dinamik gençleri kutlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, gençlerle gurur duyduğunu belirterek, sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yanlarında yer almaya hazır olduğunu dile getirdi.

İstihdamın bölgeden sağlanması kaydıyla, çevreye zarar vermeyecek yatırımlara açık olduğunu ifade eden Başkan Culha, yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında da gençleri bilgilendirdi.

Arsuz’da dört ayda üç sel felaketi yaşandığını ve selin izlerini tamamen silebilmek amacıyla çalışmalarının sürdüğünü anlatan Başkan Nazım Culha, selin etkilerinin hizmet yapma anlamında hızlarını kesmediğini belirtirken, modern kent kurma konusunda da kararlı olduklarının altını çizdi.

IMG_2652 IMG_2650-- IMG_2644--

Önceki İçerikİskenderun’da Saman Yüklü Gemi Yangını
Sonraki İçerikKöylülerden Büyükşehire Katliam Yapma